Czyżbyś to ty robo-mopie potrzebował 2,50 na batonika ? Aż tak ynvestora przycisnęło ? Następnym razem podaj nr.konta to ci przeleję nawet 3zł - nie bedziesz musiał dręczyć pozostałych ! -ogarnięty-
Człowieku, próbujesz rozpaczliwie ratować kurs, a on leci w przepaść. Sprzedawaj i uciekaj a nie zatapiaj przy okazji innych. Hawe nie płaci wierzycielom a co dopiero podwykonawcom. Ktoś zbiera akcje,dobre. Sprzedałem cześć i nie mam jak wyjść z pozostałych, żeby kurs nie runą, a ty opowiadasz o zbieraniu, nadstaw koszyk to Ci nasypie po te 1000szt. pozdrawiam i życzę zarobku, ale chyba niestety na innych spółkach.
Taka sama zagrywka !!! i pewnie ta sama gnida ! Na sek. przed zamknięciem celowe zdołowanie !!! NIE DAĆ SIĘ WYLESZCZYĆ CWANIAKOWI !!! Ze spółki płyną dobre wiadomości , więc nie ma podstaw do przeceny ! To tylko prostacka - cwaniacka zagrywka !!!
Dnia 2015-09-17 o godz. 17:09 ~Bob napisał(a): > Taka sama zagrywka !!! i pewnie ta sama gnida ! > Na sek. przed zamknięciem celowe zdołowanie !!! > NIE DAĆ SIĘ WYLESZCZYĆ CWANIAKOWI !!! > Ze spółki płyną dobre wiadomości , więc nie ma podstaw do przeceny ! > To tylko prostacka - cwaniacka zagrywka !!! >
Do nijakiego marka .Ja jestem zapakowany i na razie nie widzę żadnych zagrożeń , które bylyby podstawą do przeceny , więc chyba zrozumiałe , że zależy mi na dobrym kursie . Nie naganiam , ani nie namawiam , ale dziwią mnie tacy zawodnicy jak ty . Skoro społka ci nie leży -masz jakieś obiekcje to oddaj wszystko i spadaj , a nie mieszaj innym
Dnia 2015-09-17 o godz. 20:31 ~Marek napisał(a): > wiesz znam takich co dzisja gadali jaka to spółła dobra a jutro wzrosło o 5% i pisali że juz nie mają .... > dla mnie liczy się podaż / popyt
Dnia 2015-09-17 o godz. 21:56 swój napisał(a): > Dnia 2015-09-17 o godz. 20:31 ~Marek napisał(a): > > wiesz znam takich co dzisja gadali jaka to spółła dobra a jutro wzrosło o 5% i pisali że juz nie mają .... > > dla mnie liczy się podaż / popyt > > no dobra Marek przekonałeś mnie czas na zakupy:)
Zobaczymy jak w piątek bedziesz kupował chyba że się ustawiasz po 1zł hehhe
Dnia 2015-09-17 o godz. 22:56 ~Marek napisał(a): > Dnia 2015-09-17 o godz. 21:56 swój napisał(a): > > Dnia 2015-09-17 o godz. 20:31 ~Marek napisał(a): > > > wiesz znam takich co dzisja gadali jaka to spółła dobra a jutro wzrosło o 5% i pisali że juz nie mają .... > > > dla mnie liczy się podaż / popyt > > > > no dobra Marek przekonałeś mnie czas na zakupy:) > > Zobaczymy jak w piątek bedziesz kupował chyba że się ustawiasz po 1zł hehhe
Czytając pisy nijakiego marka można domniemywać , iż nie stać go na uczciwą grę ! Taka postawa to typowy przykład polaczka - cwaniaczka , który dla własnych interesów w prostacki sposób sieje zamęt i żeruje na ujeb..........u innych
Powrót gnidy ! Ale trzeba być sqr..............m , by w i tak trudnej sytuaji dobijać resztę takimi zagrywkami ! (celowe zbijanie poj.szt ) Wszystkiego najgorszego gnido ! Obyś się połamał na swojej głupocie !
Kto wie jak to się skończy. Raporty za Q4 15 oraz Q1 16 sporo wyjaśnią. Jedyne co wiemy to jest to, że Nanotel poniósł większe koszty niż zakładał, pytanie czy biorąc pod uwagę ostateczne przychody z obu projektów to czy będzie zysk czy strata. Czekamy na informacje o rozliczeniu obu projektów i otrzymaniu zapłaty. W zeszłych kwartałach księgowane były już koszty projektów, pozostaje zaksięgowanie pozostałych kosztów i przychodu z projektów. Kwoty przychodu z obu projektów idą w dziesiątki milionów.
Czy dzisiejszy kurs jest okazją do zajęcia pozycji czy też nie okaże się wkrótce.
Lada chwila ma być wydany komunikat o sytuacji w firmie .Po wielkich trudach i kilkudniowych zabiegach udostępniono mi kontakt z prezesem Wojnarowiczem , który po rozmowie tel. obiecał wyjaśnienia tzn.częstsze , obszerniejsze i bardziej czytelne komunikaty , oraz zdecydowaną poprawę relacji z inwestorami. Dzwońcie , piszcie i nalegajcie , bo dalej tak być nie może , jeśli spółka ma plany wyjścia z impasu.
A co powie 1111111111111111, wcześniej tak pięknie opowiadał, a może to on wychodzi???? Patrząc na kurs firma przy przychodach przeszło 30mln jest warta ok. 1mln czy to nie dziwne? Dlaczego Zarząd siedzi cicho i się nie wypowiada oprócz lakonicznych raportów ?