• Celowa zagrywka Autor: ~Bob [62.182.150.*]
    Nie dać się sprowokować cwaniakowi , który zleceniem na 1szt. o g.16,59 i 45s sztucznie zbił kurs o ponad 6%

• Re: Celowa zagrywka Autor: ~robocop [217.99.3.*]
    bob, chłopie  ogarnij się
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~Bob [62.182.150.*]
    Czyżbyś to ty robo-mopie potrzebował 2,50 na batonika ?
    Aż tak ynvestora przycisnęło ?
    Następnym razem podaj nr.konta to ci przeleję nawet 3zł - nie bedziesz musiał dręczyć pozostałych !
    -ogarnięty-

• Re: Celowa zagrywka Autor: ~Dziadek [62.182.150.*]
    11111111111111-daj głos
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~henio [83.6.199.*]
    11111 nic wam nie napisze bo nic nie wie konkretnego tylko snuje swoje przypuszczenia
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~1111111111 [93.175.118.*]
    zobaczcie jak po cichu zbierają akcje ... nie widać a idą po 1000
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~krzysio [79.189.80.*]
    Człowieku, próbujesz rozpaczliwie ratować kurs, a on leci w przepaść. Sprzedawaj i uciekaj a nie zatapiaj przy okazji innych.
    Hawe nie płaci wierzycielom a co dopiero podwykonawcom. Ktoś zbiera akcje,dobre.
    Sprzedałem cześć i nie mam jak wyjść z pozostałych, żeby kurs nie runą, a ty opowiadasz o zbieraniu, nadstaw koszyk to Ci nasypie po te 1000szt. pozdrawiam i życzę zarobku, ale chyba niestety na innych spółkach.
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~Bob [62.182.150.*]
    Taka sama zagrywka !!! i pewnie ta sama gnida !
    Na sek. przed zamknięciem celowe zdołowanie !!!
    NIE DAĆ SIĘ WYLESZCZYĆ CWANIAKOWI !!!
    Ze spółki płyną dobre wiadomości , więc nie ma podstaw do przeceny !
    To tylko prostacka - cwaniacka zagrywka !!!

• Re: Celowa zagrywka Autor: ~Marek [89.66.211.*]
    Dnia 2015-09-17 o godz. 17:09 ~Bob napisał(a):
    > Taka sama zagrywka !!! i pewnie ta sama gnida !
    > Na sek. przed zamknięciem celowe zdołowanie !!!
    > NIE DAĆ SIĘ WYLESZCZYĆ CWANIAKOWI !!!
    > Ze spółki płyną dobre wiadomości , więc nie ma podstaw do przeceny !
    > To tylko prostacka - cwaniacka zagrywka !!!
    >

jakie dobre infa ? które
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Do nijakiego marka .Ja jestem zapakowany i na razie nie widzę żadnych zagrożeń , które bylyby podstawą do przeceny , więc chyba zrozumiałe , że zależy mi na dobrym kursie .
    Nie naganiam , ani nie namawiam , ale dziwią mnie tacy zawodnicy jak ty .
    Skoro społka ci nie leży -masz jakieś obiekcje to oddaj wszystko i spadaj , a nie mieszaj innym
    wiesz znam takich co dzisja gadali jaka to spółła dobra a jutro wzrosło o 5% i pisali że juz nie mają ....
    dla mnie liczy się podaż / popyt
  • Re: Celowa zagrywka Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2015-09-17 o godz. 20:31 ~Marek napisał(a):
    > wiesz znam takich co dzisja gadali jaka to spółła dobra a jutro wzrosło o 5% i pisali że juz nie mają ....
    > dla mnie liczy się podaż / popyt

no dobra Marek przekonałeś mnie czas na zakupy:)
    Dnia 2015-09-17 o godz. 21:56 swój napisał(a):
    > Dnia 2015-09-17 o godz. 20:31 ~Marek napisał(a):
    > > wiesz znam takich co dzisja gadali jaka to spółła dobra a jutro wzrosło o 5% i pisali że juz nie mają ....
    > > dla mnie liczy się podaż / popyt
    >
    > no dobra Marek przekonałeś mnie czas na zakupy:)

Zobaczymy jak w piątek bedziesz kupował chyba że się ustawiasz po 1zł hehhe
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~swój [185.28.251.*]
    Dnia 2015-09-17 o godz. 22:56 ~Marek napisał(a):
    > Dnia 2015-09-17 o godz. 21:56 swój napisał(a):
    > > Dnia 2015-09-17 o godz. 20:31 ~Marek napisał(a):
    > > > wiesz znam takich co dzisja gadali jaka to spółła dobra a jutro wzrosło o 5% i pisali że juz nie mają ....
    > > > dla mnie liczy się podaż / popyt
    > >
    > > no dobra Marek przekonałeś mnie czas na zakupy:)
    >
    > Zobaczymy jak w piątek bedziesz kupował chyba że się ustawiasz po 1zł hehhe

za zeta to ja będę większościowym:))
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Czytając pisy nijakiego marka można domniemywać , iż nie stać go na uczciwą grę !
    Taka postawa to typowy przykład polaczka - cwaniaczka , który dla własnych interesów w prostacki sposób sieje zamęt i żeruje na ujeb..........u innych
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~pis-kacz [62.182.150.*]
    Powrót gnidy !
    Ale trzeba być sqr..............m , by w i tak trudnej sytuaji dobijać resztę takimi zagrywkami ! (celowe zbijanie poj.szt )
    Wszystkiego najgorszego gnido ! Obyś się połamał na swojej głupocie !

• Re: Celowa zagrywka Autor: ~aaa [5.172.247.*]
    niby tragicznie, ale poco ktos kupuje 3 tys. akcji bankruta
    5 tys.
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~Nan [212.2.96.*]
    Kto wie jak to się skończy. Raporty za Q4 15 oraz Q1 16 sporo wyjaśnią.
    Jedyne co wiemy to jest to, że Nanotel poniósł większe koszty niż zakładał, pytanie czy biorąc pod uwagę ostateczne przychody z obu projektów to czy będzie zysk czy strata.
    Czekamy na informacje o rozliczeniu obu projektów i otrzymaniu zapłaty.
    W zeszłych kwartałach księgowane były już koszty projektów, pozostaje zaksięgowanie pozostałych kosztów i przychodu z projektów.
    Kwoty przychodu z obu projektów idą w dziesiątki milionów.

Czy dzisiejszy kurs jest okazją do zajęcia pozycji czy też nie okaże się wkrótce.

dobry księgowy zrobi zysk albo stratę według potrzeb z jednych wyników, mogą wykazać co zechcą, ciekawe co zechcą
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~pytanie [46.77.124.*]
    ... ciekawe z czego zaplaca operatorom koparek? ..bo CI raczej bez pensji robic nie beda..
    ..nie mowiac juz o jakis podwykonawcach..

generalnie frima nie informuje o swojej obecnej sytuacji finansowej ani sposobach wyjscia z impasu...

• Re: Celowa zagrywka Autor: ~Pis-kacz [62.182.150.*]
    Lada chwila ma być wydany komunikat o sytuacji w firmie .Po wielkich trudach i kilkudniowych zabiegach udostępniono mi kontakt z prezesem Wojnarowiczem , który po rozmowie tel. obiecał wyjaśnienia tzn.częstsze , obszerniejsze i bardziej czytelne komunikaty , oraz zdecydowaną poprawę relacji z inwestorami.
    Dzwońcie , piszcie i nalegajcie , bo dalej tak być nie może , jeśli spółka ma plany wyjścia z impasu.
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~rychu [5.60.195.*]
    ja tez dzwonilem ale odebrala mila pni ktora wysluchala moich uwag i obiecała je przekazac prezesowi ktorego akurat nie było
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~waldi [194.1.217.*]
    A co powie 1111111111111111, wcześniej tak pięknie opowiadał, a może to on wychodzi????
    Patrząc na kurs firma przy przychodach przeszło 30mln jest warta ok. 1mln czy to nie dziwne?
    Dlaczego Zarząd siedzi cicho i się nie wypowiada oprócz lakonicznych raportów ? 
  • Re: Celowa zagrywka Autor: ~Pis-kacz [62.182.150.*]
    11111111111111 to inaczej wojtek - cwanaik mieszał od początku ! Potem się wypstrykał , a teraz obsrywa , by odkupić taniej !

• Re: Celowa zagrywka Autor: ~pytanie [46.77.124.*]
    ...przychody nie maja znaczenia .. jesli jest strata na toalu (a takie sygnaly zawarto w ostatnich komunikatach )..

to Nanotel raczej z tego nie wyjdzie .. bo niby skad prezio wezmie na utrzymanie firmy i splate obligow..to wszysko mialo byc z zysku.

....

myzle ,ze to sie szykuje jakies przejecie majatku firmy , jesli jakis jest (bo maszyny to chyba w leasingu )

poza tym wicepresio juz sie zmyl ..
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.