• Artykul zbiorczy... Autor: ~arek [46.112.115.*]
    http://www.telix.pl/artykul/myphone-pod-koniec-roku-nowy-model-infinity-ii-w-wersji-lte-3,69516.html

To dla tych ktorzy pisza o zmniejszajacej sie sprzedazy i udzialach w rynku ;). Macie tu dosc konkretne dane statystyczne :).
  • Re: Artykul zbiorczy... Autor: ~xyz [178.235.29.*]
    AXE LT jest zajefajny, tutaj jest test:
    https://www.youtube.com/watch?v=vFVzov4nxOM
  • Re: Artykul zbiorczy... Autor: ~arek [46.112.115.*]
    W wiekszosci sklepow juz go nie ma... ;). A i tfo juz wszystko z magazynow wypchnelo. W firmowym internetowym zostalo pare ostatnich sztuk w kolorze czarnym...

http://technologia.dziennik.pl/sprzet/artykuly/499220,telefon-komorka-myphone-hammer-axe-lte-test-telefonu-komorki-dane-techniczne.html

jako uzytkownik rowniez goraco polecam, szczegolnie osobom aktywnym - nie koniecznie budowlancom :). Jako akcjonariusz (dzis troche wiekszy) zadalem sobie trud, przejrzalem branzowe portale. Jedyne negatywne komentarze pochodza od stale tych samych osob na wszystkich mozliwych portalach - posty o praktycznie tej samej tresci, nie zawsze te same nicki (marketing konkurencji - hate od krugera, bo drive3 przy axe to szrot i to drogi :P), pojawi sie wiecej testow to nawet te pojedyncze oszolomy znikna (bo wady ktore sa wymieniane - slaby gps czy zwiechy systemu to po prostu bujda i mowie to uzytkujac intensywnie telefon - szczegolnie gps). Nawet marudzenie na serwis tez ograniczylo sie do pojedynczych przypadkow ( w porownaniu do grudnia 2014 kiedy ostatnio to sprawdzalem niebo a ziemia ).
  • Re: Artykul zbiorczy... Autor: ~paulo [88.156.140.*]
    arek - taki dobry duch spółki nam wyrósł :) mam nadzieje, że nie jesteś podstawiony ;)
    alez nastala cisza, a swoja droga podstawy sa najwazniejsze... tfo ostatnio daje cynki, ze podstawy sa, marza w dobra strone, w nadchodzacych miesiacach wiele premier. Teraz opanowac troche koszty i pokazac rynkowi jak sie robi netto, a niedowiarki szybko zmienia front :). Dobrze gdyby mieli w trzecim kwartale 1-2 mln netto a w czwartym trzeba nadrobic kiepskie netto w pierwszym polroczu, moze i z nawiazka :).
  • Re: Artykul zbiorczy... Autor: ~prawdaczyfałsz [82.177.43.*]
    boborzne życzenia ja to widzę na kursie zwała we wrześniu do 2,50 , tu jest taki marazm że to musi zlecieć.
    takie zainteresowanie jak teraz na kupnie tylko ze po stronie sprzedazy widzialem ostatnio w arkuszu 20 marca. 2,5 we wrzesniu?Moge chwilowo te niecale 20% w plecy przebolec dobrac i zgolic 4% dywidendy :). Mialem nadzieje, ze dokupie za tyle po wynikach, ale okazaly sie po prostu duzo lepsze niz oczekiwalem (wiec przestalem czekac :) ). Na razie ktos jeszcze pod duza presja sypie, ale kazdy worek ma swoje dno :).
  • Re: Artykul zbiorczy... Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Jakoś mam wrażenie że przedstawiciele Zarządu razem z osobą od komunikacji nabrali wody w usta. Nie wiem czy boją się konfrontacji, cos ukrywają czy to pokłosie po ostatnich "niefortunnych" wypowiedziach Wice.
    To, że są jakieś reguły giełdowe o czym trzeba informować to chyba nikt nie broni czasem przemycić coś optymistycznego.
    Apropo inwestycji w przyszłość - czy wiecie może czy Tfone i jego brandy wystawiają się na berlińskiej IFA?  

• Re: Artykul zbiorczy... Autor: ~karol [87.99.23.*]
    ja powiem tak, ten ostatni model hammer axe- będzie hit bo zbiera same dobre opinie fachowców, jeśli pójdą drogą jakości nadal to można się spodziewać dobryc wyników.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.