technicznie to nie wiem ale za to faktycznie to na podstawie raportu za Q2 można wnioskować, że spółce grozi utrata płynności finansowej co jest jedną z przesłanek upadłości
alamo twoje IQ nie jest chyba wieksze od twojego czlona, spolka podpisuje w III kwartale kontrakty na 3,5 mln a ty piszesz o upadlosci? Wyjasnili przyczyne sytuacji w jakies sie znalezli, pieprzysz tu nonstop jedno i to samo, zmien plyte albo leki.
Sołtys Kierdziołek był od ciebie bardziej roztropny. Od podpisania do pieniędzy trochę wody musi upłynąć jakbyś nie wiedział, to raz. A dwa to przychody to jeszcze nie zyski ale nie wiem czy to rozumiesz. A po wynikach za Q3 już za 2,5 miesiąca będziesz miał 30 groszy jeżeli nic dużego nie wygrają. Gdyby nie podpisanie tych kontraktów to już kurs byłby w tych okolicach a tylko dzięki temu zjazd był z 1,3 zł a nie z 80 groszy.
Sorry Panie Alamo ale pieprzysz Pan glupoty. Przeanalizowalem raporty i kontrakty, poszperalem gdzie trzeba i ta spolka fundamentalnie jest super i da zarobic nie jednemu. Nie wiem czemu Pan tak non stop naganiasz na te spadki. Moge jedynie zakladac, ze zbierasz od biednych ludzi, ktorzy uwierzą w te twoje posty
Tom, może ci w to trudno uwierzyć ale nie naganiam - nie mierz wszystkich ludzi swoją miarką. Co poszperałeś? Pierniczenie o Szopenie - jak nie to napisz co konkretnie. A jeśli chodzi o moje wpisy, które są od jakiegoś czasu to uważam, że to co się po nich wydarzyło, a także to co dzieje się obecnie najlepiej potwierdza, że miałem rację. Przestań więc zaklinać rzeczywistość tylko przeanalizuj (a nie tylko przeczytaj!) raporty, szczególnie ten ostatni.
Już niejeden raz prezentowali i kicha. Kiedy wezmą kolejny kredyt? Na drukarki już Ich nie będzie stać więc muszą skądś wziąć. Skoro nie przymierzają się do większych kontraktów, to znaczy, że nie mają nawet na zabezpieczenie zadań. To jest firma informatyczna, dlatego dziwne jest to biedowanie. Od początku roku spółka idzie ku upadłości i nie ma co zaklinać tego co widać od kilku miesięcy. Poza tym zarząd udziela się w wielu podmiotach a więc czemuś ta pralnia służy.
Nie wydaje się, tylko ani widu ani słychu na rynku, żeby trwały jakieś działania surferków w temacie kontraktów. Oni są zajęci wyłącznie drobnymi serwisami, na nic więcej Ich nie stać. Wywalili kupę kasy na przygotowanie się do kolei a tu kicha, kolej juz zapomniała o co chodziło. Zadzwoń do pani od regio, jak się dodzwonisz to gratuluję. Zapytaj kogokolwiek w surfie o cokolwiek napisz nam o swoich odczuciach. Do tego rzuć okiem na powiązania spółeczki, zarządu, w ogóle szkoda. Rzucam tu okiem co jakiś czas, żeby pilnować sprawy. Gdy się okaże, że zagrożenie upadłością minie, wejdę w to jeszcze raz. Obecnie jestem gdzie indziej, ale bez reklamy.
Haha spolka podpisala kontrakty na 3 500 000 zl a koles pisze o upadlosci. Co za dzieci tutaj siedzą. Przyznal sie ze sprzedal i nie m akcji wiec oczywiscie bedzie dbal o to aby kurs nie wzrastał bez niego
Wartość ofertowa projektu wynosi 2.739.064,52 zł brutto. Mic, ile z tego zostanie netto? Nawet nie spłacą zobowiązań, wogóle dziwnie mi wyglądają te zobowiazania na zapewnienie dalszej działalności. Mic, jeśli spółka zaciąga zobowiązania na wypłaty, to są to ostatnie miesiące, tak jak dla mnie.