• Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~mal [87.99.3.*]
    ...na notowania (miałem kiedyś akcje) i co widzę, spółka zaliczyła koleje dołki.
    Dlaczego ?
    Czy warto zainteresować się znowu spółką ?
    Czy z lewej to podpucha ?
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~Ktoś_Jorg [217.99.74.*]
    Nikt Ci tu na to nie odpowie, sam postaraj się znaleźć odpowiedź, bo tu nikt nic nie wie i czekają na rozwój wydarzeń.

Jedyne co wiadomo spółka dobrze rokuje w przyszłościowej branży, i tyle w temacie. technicznie należy się odbicie w okoice 30 gr
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~bolka [164.126.5.*]
    Na 100% podpucha nikt nie był zainteresowany kupnem no to wam pokażemy widać zresztą po obrotach ze to bajer zresztą zobaczycie sami już w ponidziałek z rana jeszcze podpuszczą naiwnych a o 16 zjazd za 2 dni
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~Ktoś_Jorg [94.254.145.*]
    Ciekawe bo 14 gr zostało zjedzone bez popytu, potem się popyt zrobił i zaczęli brać dalej.

Tutaj niczego nie można byc pewnym kolego ;) Pewność na giełdzie to zguba. Papier jest wykupiony do cna, pomimo minimalnego popytu nie zaczeli wysypywac po 15 gr. A tez nie brali na potęge bo to piątek i już większa część inwestorów nie patrzyłą na notowania, jak dla mnie to był popyt zrobiony przez pierwszych inwestorów wracających z wakacji, i moze tu być gruba za dwa trzy tyg. ale to moje życzenie a nie rekomendacja :P

Pozdrawiam :) Lilka jest mozliwy z Tobą jakis kontakt ?
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~dust [83.151.36.*]
    "....bo to piątek i już większa część inwestorów nie patrzyłą na notowania..."

kur....ę z kim ja pracuję, kolejny kris x)
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~kris [109.76.10.*]
    dust czyli jestes smieciem?do odkurzacza!
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~Ktoś_Jorg [83.10.176.*]
    prosta sprawa, okres raportów, mocno przecenione spólki z głównego rynku. Kto by Ci się interesował w piątek NC jak takie odbicia na głównym?

Pomyśl czasem. Jak dla mnie ludzie mją tu alerty poustawiane i dopiero co niektórym zadziałały co poazuje wzrost popularnosci na biznesradar, Ale jazda zacznie sie po przebiciu 17 gr o ile nastąpi.

Ogarnij się dust -.-

Pozdrawiam Kris ;) Nie wywalaj na pierwszej górce :P
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~kris [93.107.13.*]
    Jorg napisz do mnie maila, chyba masz do mnie adres?
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~Ktoś_Jorg [89.75.98.*]
    Nie mam, ale możesz podac przez Roberta ;) On ma mnie na FB.
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~mal [87.99.3.*]
    z sentymentu kupiłem mały pakiecik po 0,14 za minimalna prowizję.
    Dzisiaj są już chętni na kupno po 0,14.
    Zobaczymy co będzie, może techniczne wybicie, jak co niektórzy piszą :).
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~lilka [109.243.61.*]
    Nie klam Jorgu, nie ma zadnych odbic na glownym, bo od poniedzialku trwa wielki krach na gieldzie i biomax juz jest ponizej 10 gr :D
    Tak wmawia glupablo a ja go slucham bo to technik nad techniki :D
    Daj swojego maila to ja napisze do Ciebie.
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: ~Ktoś_Jorg [89.75.98.*]
    Znajdź mnie na FB ostanio komentowałem Flypl na gpwatak (na ich profilu facebookowym) i napisz :)
  • Re: Zajrzałem z sentymentu... Autor: pablo7 [37.47.32.*]
    Dnia 2015-08-31 o godz. 20:13 ~lilka napisał(a):
    > Nie klam Jorgu, nie ma zadnych odbic na glownym, bo od poniedzialku trwa wielki krach na gieldzie i biomax juz jest ponizej 10 gr :D
    > Tak wmawia glupablo a ja go slucham bo to technik nad techniki :D
    > Daj swojego maila to ja napisze do Ciebie.

dokladnie dobrze pnapisalas luka zamknieta poniedzialkowa i w dol to samo biomax mistrzyni
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.