• Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Nie było mnie tu kilka tygodni, dzisiaj popatrzyłem na wykres MIT.
    Tak powiedziałem sobie w duchu, Kamerdyner Profesora jesteś wielki, bezapelacyjnie najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera. Pierwsze ostrzeżenie, przed ogromnym spadkiem umieściłem tu przy cenie 70 groszy, a następnie ponawiałem kilkakrotnie.
    Przepowiedziałem bankructwo tej spółki i bankructwo stało się faktem.
    Tak panowie straciliście wszystko, jesteście załatwieni, udupieni, wykończeni i wydojeni.
    Tak to się kończy zawsze. Ci co się ze mnie śmiali na cmentarzu kończyli swoją przygodę z giełdą. I tym razem stało się dokładnie tak jak przewidywałem. Niech wam ziemia lekką będzie i żeby wam nigdy do głowy nie przychodziła myśl kupowania kiedykolwiek akcji na GPW. Wy się po prostu do tego nie nadajecie.

Kamerdyner Profesora
  • Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~xxx [79.188.101.*]
    nawet nie wiem jak sie odnieść do tych twoich opowieści z mchu i paproci

chyba jakiegoś mocarza przyjąłeś, lepiej jedź na OIOM
  • Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~XxX [128.199.41.*]
    Dnia 2015-08-28 o godz. 14:20 ~xxx napisał(a):
    > nawet nie wiem jak sie odnieść do tych twoich opowieści z mchu i paproci
    >
    > chyba jakiegoś mocarza przyjąłeś, lepiej jedź na OIOM

j/w, trafiłeś w sedno :)
  • Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~delfin [213.238.118.*]
    strach po ulicy chodzić --czytając takich obłąkanych
  • Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    To się nazywa ,,nadzieja,,
    Czyżbym się pomylił ? Po ile teraz te akcje stoją, bo ja je widzę na laptopie po 16 groszy, a były po 70 jak ostrzegałem.
    Przecież to nie chodzi o to ,,amatorzy pierwszej gildy,,, że te akcje spadną do zera. To chodzi o to, że spółka jest bankrutem i prędzej czy później zostanie wycofana z giełdy, a wtedy tym papierem się podetrzecie.
    Na rynku naszym i nie tylko, bessa już się rozpoczyna. MIT to miał być hit, a okazał się bankrut, tak jak PBG, Uniwersal, Hydrobudowa i wiele innych.
    Koniec, finito, ostatni gasi światło, a marzyć każdy może, jak wiadomo nadzieja to matka głupców.
    Żegnam i życzę zdrowia..............bo na rozum już za późno

Kamerdyner Profesora

• Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~lestat [188.166.109.*]
    Dnia 2015-08-28 o godz. 14:56 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > To się nazywa ,,nadzieja,,
    > Czyżbym się pomylił ? Po ile teraz te akcje stoją, bo ja je widzę na laptopie po 16 groszy, a były po 70 jak ostrzegałem.
    > Przecież to nie chodzi o to ,,amatorzy pierwszej gildy,,, że te akcje spadną do zera. To chodzi o to, że spółka jest bankrutem i prędzej czy później zostanie wycofana z giełdy, a wtedy tym papierem się podetrzecie.
    > Na rynku naszym i nie tylko, bessa już się rozpoczyna. MIT to miał być hit, a okazał się bankrut, tak jak PBG, Uniwersal, Hydrobudowa i wiele innych.
    > Koniec, finito, ostatni gasi światło, a marzyć każdy może, jak wiadomo nadzieja to matka głupców.
    > Żegnam i życzę zdrowia..............bo na rozum już za późno
    >
    > Kamerdyner Profesora
    >

co bys dzisiaj wolal dostac ? worek zlota czy worek rozumu, panie samarytanin ?
    Panie gburowaty,
    gdzie byłeś jak ostrzegałem przy poziomie 70 groszy, że przed wami ogromny spadek ?
    Możesz mi co najwyżej buty wyczyścić i tyle. Odpowiadając na mój wpis musiałeś go najpierw całego skopiować, bo te twoje sflaczałe komórki mózgowe nie mogły zapamiętać kilku linijek.
    Koniec powiedziałem, to już koniec. Teraz tylko poczekajcie aż MIT zostanie wycofany z giełdy jako spółka groszowa. Poczytaj regulamin a potem ....................pod płotem

Kamerdyner Profesora
  • Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~s20 [193.200.47.*]
    Dnia 2015-08-28 o godz. 15:25 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Panie gburowaty,
    > gdzie byłeś jak ostrzegałem przy poziomie 70 groszy, że przed wami ogromny spadek ?
    > Możesz mi co najwyżej buty wyczyścić i tyle. Odpowiadając na mój wpis musiałeś go najpierw całego skopiować, bo te twoje sflaczałe komórki mózgowe nie mogły zapamiętać kilku linijek.
    > Koniec powiedziałem, to już koniec. Teraz tylko poczekajcie aż MIT zostanie wycofany z giełdy jako spółka groszowa. Poczytaj regulamin a potem ....................pod płotem
    >
    > Kamerdyner Profesora

Dnia 2015-08-28 o godz. 15:25 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Panie gburowaty,
    > gdzie byłeś jak ostrzegałem przy poziomie 70 groszy, że przed wami ogromny spadek ?
    > Możesz mi co najwyżej buty wyczyścić i tyle. Odpowiadając na mój wpis musiałeś go najpierw całego skopiować, bo te twoje sflaczałe komórki mózgowe nie mogły zapamiętać kilku linijek.
    > Koniec powiedziałem, to już koniec. Teraz tylko poczekajcie aż MIT zostanie wycofany z giełdy jako spółka groszowa. Poczytaj regulamin a potem ....................pod płotem
    >
    > Kamerdyner Profesora

zmien ksywke na wacek profesora
  • Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~delfin [213.238.118.*]
    służba niech siedzi w kuchni a nie na forum zabiera głos
    jesteś jak sęp zjadający padlinę ---a tu niespodzianka padlina ożyła i pucybuta kopie w ryja

S20,
    Niestety jesteś bankrutem. Wszystkie zainwestowane pieniądze w MIT przepadły. Zanim zaczniesz ze mną dyskusję na ten temat,
    przeczytaj najpierw regulamin GPW i dowiesz się, że zostaniecie wywaleni z giełdy na zbity pysk.
    Zresztą, spróbuj zadzwonić do spółki, albo napisac e-maila. Ta spółka to już wydmuszka.
  • do Kamerdyner Profesora Autor: ~lestat [188.226.226.*]
    co bys dzisiaj wolal dostac ? worek zlota czy worek rozumu, panie samarytanin ? umiesz udzielic odpowiedzi czy bedziesz owijal w bawelne ?
  • Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~Artur [37.248.255.*]
    Kamerdyner skoro to taka wydmuszka i bankrut to skąd ten wzrost dzisiaj 46%? I co powiesz o wynikach półrocznych 7 mln zysku netto?
  • Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~lestat [128.199.165.*]
    Dnia 2015-08-28 o godz. 17:21 ~Artur napisał(a):
    > Kamerdyner skoro to taka wydmuszka i bankrut to skąd ten wzrost dzisiaj 46%? I co powiesz o wynikach półrocznych 7 mln zysku netto?

pomijajac tego ktory nie odpowiedzial na pytanie "co bys dzisiaj wolal dostac ? worek zlota czy worek rozumu, panie samarytanin ? umiesz udzielic odpowiedzi czy bedziesz owijal w bawelne ? "

to wzrost duzy ale na jakich mizernych obrotach (jest 159 ml akcji)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [128.199.75.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • do Kamerdyner Profesora Autor: ~lestat [128.199.75.*]
    "co bys dzisiaj wolal dostac ? worek zlota czy worek rozumu, panie samarytanin ? umiesz udzielic odpowiedzi czy bedziesz owijal w bawelne ? " 

• Re: Po prostu Kamerdyner Profesora Autor: ~dekl [188.121.25.*]
    tak sobie myśle jakim to trzeba być szmaciarzem....
    widzisz spółka wychodzi na prostą wyjesz o akcje,naganiasz, siejesz ferment i panike, chcesz chłopie akcji, wierzysz w pomysł na biznes to wchodź po tyle ile jest a nie żebrasz na forum a jak ta firma cie nie przekonuje to schowaj te brednie dla siebie
    czasem zdarzyło Ci się coś przewidzieć ale nawet zepsuty zegar dwa razy na dobe pokazuje właściwą godzinę....

śledząc wpisy niektórych osobliwości na tym forum na różnych spółkach stwierdzam że stopień podłości, wyrachowania i szmaciarstwa jest tu poniżej wszelkich kanonów

może się mylę, może to będzie bankrut, może ich wykluczą z notować na koniec roku ale raport wskazuje że jest jednak jakiś pomysł na to wszystko
    co zobaczyłeś takiego strasznego padalcu w raporcie że nagle zaczynasz ujadać, konkrety??
  • Do czego to doszło, żeby służba się tak panoszyła. Autor: ~Profesor [91.238.216.*]
    jw.
  • Po prostu Kamerdyner Profesora - nieudacznik bez kasy : ) Autor: ~wesoły [81.190.155.*]
    Ale temu słudze porfesora pojechali - hahahaha
    Skąd się tacy jak on biorą - hahaha
    On chyba lubi jak mu jadą stąd te brednie i wypociny (teraz nadaje na JSW) ; )
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.