Poprawka Jorg - zebral 2,5 kola akcji. Drugie 2,5 kola rozszarpal glupablo :D Kto by pomyslal, ze takie wieloryby finansowe czekaja i laduja cale wory w tej cenie :D
pamietacie jak w poniedzialek glupablo wcieral wam, ze nastapil wielki krach na gieldzie i ten papier leci ponizej 10 gr? sluchajcie dalej tego naganiacza, ktory ponoc nie tyka tych akcji, to bedziecie mieli co drugi poniedzialek wielki krach na gieldzie :D
lika ja dziś nie brałem... 2,5 kola razy 8 to taki pakiecik jeszcze chce przytulic ale czekam na wyplate. ;)
jak dla mnie 12 gr moze jeszcze raz byc wezmę ten "pakiecik", dziś zebralem Fly po 2,64 nimi pakiet ;)
BIM nam sie jeszcze chwile pokisi, nie zauważyłas że glupablo już wystawił swoje 40 koła akcji po 14 gr? ;) można by mu je odebrać a potem zasypać 13 gr popytem żeby nie kupił taniej XD
Dnia 2015-08-27 o godz. 22:00 ~Ktoś_Jorg napisał(a): > lika ja dziś nie brałem... 2,5 kola razy 8 to taki pakiecik jeszcze chce przytulic ale czekam na wyplate. ;) > > jak dla mnie 12 gr moze jeszcze raz byc wezmę ten "pakiecik", dziś zebralem Fly po 2,64 nimi pakiet ;) > > BIM nam sie jeszcze chwile pokisi, nie zauważyłas że glupablo już wystawił swoje 40 koła akcji po 14 gr? ;) można by mu je odebrać a potem zasypać 13 gr popytem żeby nie kupił taniej XD
Właśnie , takie zakały tego forum tak robią ,co im ktoś niecierpliwy zrzuci z lewej zaraz o grosz wyżej stawiają z prawej, ech inwestory
Jorg, ja nie napisalam ze ty brales, tylko ten naganiacz "ra", co to nagle mu sie przypomnialo o dotacji. Pewnie glupablo rozszarpal 3 kola akcji a ten nie nahapal sie ile chcial, i nagania bo musi miec tyle co glupablo. Obaj wystawią swoje pakiety 2 grosze wyzej i juz jest kasa na balety. 200 zl brutto na glowe piechota nie chodzi! ;D
Schemat jest tak zalosnie przewidywalny, ze az mi szkoda tego glupabla. Gosc klepie pol roku non stop na forum od 4.00 nad ranem tylko po to, by zebrac 3 kola akcji po 11 gr, a potem zapada wielkie milczenie z jego strony bo juz wystawil ten swoj mega pakiet 2 gr wyzej od ceny zakupu i w skupieniu czeka na sprzedaz. Zarobi na tym 200 zl, odciągną mu prowizje, ogolą go z podatku i ile zostaje? Wy ogarniacie taki schemat w ogole? Pol roku klepania na forum ze sie tych akcji nie tknie, potem zakup mini pakieciku po 11 gr i to wszystko dla marnych 150zl na czysto? Ludzie to jednak maja przerozmaite fetysze....
Dnia 2015-08-27 o godz. 22:00 ~Ktoś_Jorg napisał(a): > lika ja dziś nie brałem... 2,5 kola razy 8 to taki pakiecik jeszcze chce przytulic ale czekam na wyplate. ;) > > jak dla mnie 12 gr moze jeszcze raz byc wezmę ten "pakiecik", dziś zebralem Fly po 2,64 nimi pakiet ;) > > BIM nam sie jeszcze chwile pokisi, nie zauważyłas że glupablo już wystawił swoje 40 koła akcji po 14 gr? ;) można by mu je odebrać a potem zasypać 13 gr popytem żeby nie kupił taniej XD
hehe jak tam jorg twoj fly drogo brales ja wzielem 226 i sprzedalem 245
Nie sądzę ,żeby trzeba było zwracać dotację która została przyznana na badania nad pozyskiwaniem kolagenu ze skór łososia, ponieważ z góry nie zakłada się ,że w/w badania odniosą sukces. Inna sprawa gdyby dotacja została przyznna na budowę np zakładu produkcyjnego .
Ugoda dotyczy umowy zawartej pomiędzy stronami w ramach POIG.01.04.00-22-105/12 pt. "Opracowanie innowacyjnej technologii wytwarzania nowej generacji kosmetyków i suplementów diety opartych na aktywnym biologicznie kolagenie". Na mocy ugody strony odstępują od realizacji w/w projektu w oparciu o dofinansowanie. Ugoda określa rozliczenie czasowe zaliczek pobranych na poczet realizacji projektu.
pablo nie wiem gdzie masz maklera ale bank na pewno jest z ciebie zadowolony, mikro pakiety i te prowizje, bank da ci niebawem nagrode!!! chlopie miales racje z bimem i za to chyle czola ale czytajac twoje wpisy glowa mnie boli smiac mi sie chce z ludz ktorzy chelpia sie swoimi zarobkami a w twoim przypadku to nawet nie ma sie czym chwalic ile zarobiles na fly???200zl a ile na nim wczesniej straciles???1000??? o tym to nie napiszesz???!!!!daj se siana i skocz na inna spolke moze znajdziesz sobie kompanow
Dnia 2015-08-28 o godz. 13:17 ~kris napisał(a): > pablo nie wiem gdzie masz maklera ale bank na pewno jest z ciebie zadowolony, mikro pakiety i te prowizje, bank da ci niebawem nagrode!!! chlopie miales racje z bimem i za to chyle czola ale czytajac twoje wpisy glowa mnie boli smiac mi sie chce z ludz ktorzy chelpia sie swoimi zarobkami a w twoim przypadku to nawet nie ma sie czym chwalic ile zarobiles na fly???200zl a ile na nim wczesniej straciles???1000??? o tym to nie napiszesz???!!!!daj se siana i skocz na inna spolke moze znajdziesz sobie kompanow
he no mnie wystarczy kolko na fly 600zl codziennie:)))okey juz mnie tu nie ma kris
nigdzie nie skoczy, bo ma zaladowane 1000 zl w biomaxa po 11 gr, i 700 zl we fly.pl, wiec koles jest zablokowany na calym swoim kapitale. Musi czekac na 15 gr na bim, wtedy sprzeda i sie odblokuje i bedze mogl zaszalec. Ponadto od poniedzialku trwa u niego wielki krach na gieldzie, wiec pewnie obraca bezpieczna kwota 300 zl.