a bax, dodam, że na ogół wchodzisz praktycznie co do punkta idealnie i gasisz też w dołkach.. nic dziwnego, że daje to do myślenia czy jesteś realny ;)
spada i trafiłem w punkt, sl zysk duży bo i pozycja duża ;), możliwy zjazd, ale jak to zrobią?? jak narazie od kreski do kreski chodzą M5 wzrostowy, bax to nie bax co tu dyskutować jednak rysunki jeszcze bax malucje po części, tak na moje ;)
ja też dziś bez daxa.. jak pisałem na wątku edkowym... mam 2 L jadna z 45 druga z 05.. w międzyczasie 2 SL na kilkanaście p w piach... jako tako, jak się podniosą to może więcej oddadzą jednak rzut oka na D1 pokazuje, że jescze w dół też mogą, tak jak inseksy w górę... swoją drogą to przekręt stulecia - zasięg spadków duży i tampo imponujące i już obwieścili korektę... ale widzieliście kiedyś korektę tak dużą i tak szybko odrabianą? szpile na daily jak na M1 po danych...
techn to mozliwe 1,39 do 1,05 1,05 do 1,17 1,17 do??/ sobie policz sam a minim c itego byki dolarowe sie trzymaja na dlugiej czyli 0,87 fakt dzis to szook
by mowic o wzrostach to z krotkiej musza rozjechac czarna linie i kto gra w te klocki tu juz kontrolkaaa http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=5&u=14538390 tyle na dzis nauk
edek doszedł ładnie do dolnego ograniczenia kanału spadkowego i ruch ten wykończyli na dobrych danych.. markowanie ceny... pytanie teraz o zasięg podbicia ... póki co jak na zrzutkę na indeksach teraz to edek niemrawo.. powinien być już na 1300. Ja ustawiłem TP na 295 i 345 i nie dumam... DT.. jak nie to kaszę połowę z ręki i reszta na noc bo wzięte z dołu. Jutro piątek więc zonk co wykombinują.
swoją drogą wygląda na to, że tak długo trzymali indexy wysoko by pozwolić edkowi zejść do tego 1200... teraz oddają w tych dniach nie dziwi nic.. wystarczy jakieś -5% w nocy w azji i znó może być mega luka, tym razem w dół jeśli to rzeczywiści korekta nie może być ot tak - kilka dni mega dół, kilka mega góra i po ptokach... może chcieć retestu dołka więc tak do końca nie wiadomo... zresztą co, pójdzie na nowe szczyty? Możliwa szeroka konsola do końca roku.