w sumie na 2,05 i 2,15, tak więc jak ktoś chce się wysypać, to proszę brdzo i za kilka tygodni przy dobrej koniunkturze na rynku lecimy na roczne maksima... ;)
Wyglada ze dziś zaczyna Capital powolny wzrost papier jest wymęczony widac jak oddawali po kilkaset akcji nie szlo nazbierac też chciałem taniej kupic nie poszlo po mojej mysli trudno kupie troche drożej i potrzymam z dwa lata lepsze niż lokata w banku tak to dla siebie widzę troszke sie denerwuje
Dokladnie spadek jest sztucznie zrobiony juz nikt nie chce oddac a fundamenty sa super dobre spolki w portfelu a dotego dobre wyniki i co najwazniejsze cena/do wartosci ksiegowej wynosi 0,5 na dzien dzisiejsxy kupujemy za polowe majatku a gdzie wycena przyszlosci
Mamy ukrytą podaż to widać gołym okiem dwa wyjscia albo podaż robi wypad i odpuści albo rozbijamy ja i mamy odrazu 2.50 pln. Wiadomo w dłuższym okresie będzie dobrze nawet bardzo dobrze
W zastępstwie za Mateusza napiszę : ukryty popyt na 1,00 czekamy. A poważnie : zniesienie 1/2 trzyletniej fali wzrostów pękło bez walki. Kolejne Fibo na 1,80. Czyżby??
100000 zł nie bądź śmieszny wogóle nie zrealizowane i przesuwane teraz na 1,80 pl specjalnie to zrobione by wywołać ełforje której tu nie ma i nie będzie to dno totalne ,wszedłbym tu ale jak znacznie się odbije naprzykład 6 zł i jakieś dzienne obroty co najmniej 100000 zł a tak poco jak ledwo można sprzedać to co się kopiło bo niema ludzi tu . sprzedawajcie to g..... tu tylko umoczyć można fundamenty dobre ale reszta już nie