• Co jest grane Autor: ~drobnyspekulant [95.49.2.*]
    Może koś się orientuje - chciałem kupić 110 szt po 3,60 złożyłem zlecenie - odrzucili mnie, złożyłem po raz drugi i przyjęli ale zawiesili co tu jest grane ?
  • Re: Co jest grane Autor: ~baca [83.4.192.*]
    Trzymają specjalnie by nie rosło, widocznie komuś "dużemu" zależy na tym. Wiedzą,że po zmianie nazwy poleci w niebo, bo papiera bardzo mało. !!!!!!!
  • Re: Co jest grane Autor: ~drobnyspekulant [83.6.51.*]
    Coś jest tutaj z animatorem nie tak 50 szt zbili a na powrót do ceny wyjściowej już nie pozwolił tak że może masz rację
  • Re: Co jest grane Autor: ~dandi77 [31.61.137.*]
    Do walnego trzeba wytrzymać a po walnym to powinno ruszyć tak jak amerykanie sobie założyli
  • Re: Co jest grane Autor: ~baca [93.159.186.*]
    Po walnym będzie jazda , amerykanie nie lubią tracić kapitału, tym bardziej, że akcji w obrocie w/g mnie ok 20 tyś sztuk. !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Co jest grane Autor: ~Nałęczowian [79.185.9.*]
    Dla Amerykanów liczą się zyski. Logiczne to jest jak 2+2. Trzymają teraz niską cenę, aby mieć więcej. Po realizacji będzie wystrzał, a wtedy kurs krok krok w górę, i będzie podwyżka kilkukrotna. Do walnego czekamy, a potem możliwy piękny scenariusz
  • Re: Co jest grane Autor: ~baca [93.159.186.*]
    A czemu widłowy nie puszcza handlu.??? Co jest grane ???!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Co jest grane Autor: ~baca [83.5.255.*]
    Trzeba to zgłosić do KNF , nie ma innego wyjścia.!!!!!!! Co to za trzymanie kursu.??? !!!!!!!!!!
  • Re: Co jest grane Autor: ~drobnyspekulant [79.191.126.*]
    Ja jutro jak to dalej będzie trwało to dzwonie i piszę do relacji inwestorskich GPW
  • Re: Co jest grane Autor: ~drobnyspekulant [79.191.126.*]
    Zadzwoniłem do Działu Rynku Kasowego i sobie podyskutowałem z miłą panią - w każdym razie puścili czy to mój i nie tylko telefon dał to ?
  • Re: Co jest grane Autor: ~Clarcson [31.11.146.*]
    Patrząc z perspektywy  kilku ostatnich miesięcy na ruch ceny i zachowanie się wolumenu to wydaje się, że ci co posiadają akcje nie powinni tego niebawem żałować.
  • Re: Co jest grane Autor: ~baca [83.4.59.*]
    Tak będzie , jak ci co mają dużo papierów zechcą zarobić. Ff bardzo mały , 18 % liczone od 237 tyś sztuk , ile to jest w stosunku do 2,5 mln sztuk. Tutaj może byę bardzo wysoko , tylko potrzeba czasu. Mam papier i czekam na lepszy czas , nie myślę sprzedawać ze stratą. 4,08 zł to stare 20 groszy . Pozdrawiam myślących. !!!!!!!!!!!!
  • Re: Co jest grane Autor: ~Inwest [81.95.123.*]
    Może być bardzo wysoko i wiele rzeczy na to wskazuje. Z perspektywy czasu, może wydarzyć się bardzo wiele. Idąc informacjami z ostatnich raportów, wynika że czeka nas mnóstwo dobrych rzeczy. Zobaczymy, jak wszystko się potoczy, ale mnóstwo wskazuje, że może być ok
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.