Może koś się orientuje - chciałem kupić 110 szt po 3,60 złożyłem zlecenie - odrzucili mnie, złożyłem po raz drugi i przyjęli ale zawiesili co tu jest grane ?
Dla Amerykanów liczą się zyski. Logiczne to jest jak 2+2. Trzymają teraz niską cenę, aby mieć więcej. Po realizacji będzie wystrzał, a wtedy kurs krok krok w górę, i będzie podwyżka kilkukrotna. Do walnego czekamy, a potem możliwy piękny scenariusz
Patrząc z perspektywy kilku ostatnich miesięcy na ruch ceny i zachowanie się wolumenu to wydaje się, że ci co posiadają akcje nie powinni tego niebawem żałować.
Tak będzie , jak ci co mają dużo papierów zechcą zarobić. Ff bardzo mały , 18 % liczone od 237 tyś sztuk , ile to jest w stosunku do 2,5 mln sztuk. Tutaj może byę bardzo wysoko , tylko potrzeba czasu. Mam papier i czekam na lepszy czas , nie myślę sprzedawać ze stratą. 4,08 zł to stare 20 groszy . Pozdrawiam myślących. !!!!!!!!!!!!
Może być bardzo wysoko i wiele rzeczy na to wskazuje. Z perspektywy czasu, może wydarzyć się bardzo wiele. Idąc informacjami z ostatnich raportów, wynika że czeka nas mnóstwo dobrych rzeczy. Zobaczymy, jak wszystko się potoczy, ale mnóstwo wskazuje, że może być ok