nie sprzedawaj w ciągu 2 tygodni może być niespodzianka ,,,,,,,,,,,,,,wytrzymaj potem mi podziękujesz ,,,,,,,,,,,,jak jej nie będzie to napiszę dlaczego się pomyliłem
111111 dobry jesteś, z jednej strony piszesz ze wiesz ze za m-c będzie wielka niespodzianka która niby wpłynie na wzrost kursu, nimeło kilka dni piszesz o niespodziance ale już dodajesz ze jak jej nie będzie to wytłumaczysz dlaczego jej nie było?????????????? możesz to wytłumaczyć? bo tracisz wiarygodnosc
ponieważ prowadzone są rozmowy ,,,,,,,ale ten czubek świst wszystko może popsuć to jest facet który zbankrutował i ma zakaz zasiadania w radach ,,,a z uwagi na to że to jest mąż głównej akcjonariuszki więc rządzi jak u siebie w domu a tego nie potrafi ,,,,,więc jeżeli wszystkiego nie popsuje to będą mieli fajną niespodziankę dla akcjonariuszy
niestety ludzie którzy pracują w wielkim biznesie nie lubią takich jak ten ,,,,,,,,,,,,,,dlatego cały czas jest problem w firmie tak jak pisałem wcześniej ,,,,,,,,,,,ale nadmieniam że wszystko jest na dobrej drodze do odsunięcia tego faceta z zarządzania
Z tego co piszesz, w firmie przydałby się akcjonariusz mniejszoścowy, który wykazałby ponad 5% udziałów i wsparł w podejmowaniu działań prezesa Wojnarowicza....