• MIeć gdzieś raporty to wolno Autor: ~jorki [195.71.133.*]
    ale pisać o tym na forum nie wolno, po co usuwacie posty i banujecie?

Przeszkadza komuś prawda?

Czemu nie usuniecie komunikatu w którym kłamie że niezwłocznie poinformuje o nowym terminie raportu? Nie ma!

Dlaczego GPW nie wywali takiej spółki która przestała kompletnie przestrzegać regulaminu? Za miesiąc będzie kwartał jak ma gdzieś regulamin.

Miały być porządki na GPW i nie ma, czy oni tego nie widzą. Zawiesza notowania, dają upomnienie a prezes ma usmiech od ucha do ucha bo może robic co mu się podoba a giełda i teak nic nie zrobi.

Przypomnę bo Gpw może nie pamięta.

1 lipca podali że Zarząd Spółki poinformujenie zwłocznie o nowym terminie publikacji raportu rocznego . I na tym koniec, terminu niema i raportu niema
    Raportu kwartalngo też niema
    Autoryzowanego doradcy też niema.
    Prezes nie reaguje na upomnienia GPW

to dlaczego to nie zostało jeszcze wywalone, na co gpw czeka, nie widzi że mają gdzieś ten cały ich regulamin i upomnienia.

• Re: MIeć gdzieś raporty to wolno Autor: ~ODKRYWCA [83.29.252.*]
    TY KOLES !! Po co piszesz 10 tematów dotyczacych lamentow ? zle sie czujesz ? chorujesz na cos ? wez sie ogarnij dzieciaku

• Re: MIeć gdzieś raporty to wolno Autor: ~ngs [203.88.168.*]
    Dnia 2015-08-27 o godz. 20:53 ~ODKRYWCA napisał(a):
    > TY KOLES !! Po co piszesz 10 tematów dotyczacych lamentow ? zle sie czujesz ? chorujesz na cos ? wez sie ogarnij dzieciaku
    >

Po co sami na siebie opluwacie. Widocznie tamten lamentuje bo stracił sporo a ty się denerwujesz po co, chyba tez umoczyłeś stąd taka twoja reakcja ale co zrobić już po wszystkim.

• Re: MIeć gdzieś raporty to wolno Autor: ~ODKRYWCA [83.29.254.*]
    moja reakcja jest taka, bo gosciu zaklada 15 tematow o tresci " ola boga , nic z tego nie bedzie , nic juz nie odzyskacie" nie brzmi to jak pisanie kogos kto duzo umoczyl tylko jak kogos kto sie nabija i podjudza tych co wlasnie faktycznie stracili, co do mnie to ja stracilem doslownie krople w morzu ale z tym sie liczylem i wzialem na to poprawke wiec mnie to nie rusza, nie ma ryzyka nie ma zyskow proste. Po prostu denerwuje mnie ten spam.

• Re: MIeć gdzieś raporty to wolno Autor: ~vbol [89.66.237.*]
    Dnia 2015-08-28 o godz. 15:05 ~ODKRYWCA napisał(a):
    > moja reakcja jest taka, bo gosciu zaklada 15 tematow o tresci " ola boga , nic z tego nie bedzie , nic juz nie odzyskacie" nie brzmi to jak pisanie kogos kto duzo umoczyl tylko jak kogos kto sie nabija i podjudza tych co wlasnie faktycznie stracili, co do mnie to ja stracilem doslownie krople w morzu ale z tym sie liczylem i wzialem na to poprawke wiec mnie to nie rusza, nie ma ryzyka nie ma zyskow proste. Po prostu denerwuje mnie ten spam.
    >

Nie ma co się spinać, za jakiś czas wszystko się wyjaśni.
    We wrześniu powinna pojawić się decyzja sądu w sprawie wniosku i ewentualnie w puźniejszym terminie ostateczny komunikat gpw z terminem uzupełnienia wszystkiego (lub jeszcze kara finansowa ale nie koniecznie) i zobaczymy co wtedy zrobią. Jak będzie chciał pospekulować to uzupełni zaległe a jak nie to po porostu spółka poleci i będzie oficjalny koniec.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.