zobaczcie co się dzieje . wystawiam batona na 50k akcji i od razu jak mocno lecimy do góry, ktoś tu celowo wali i zwala spółke w dół. sam mógłbym wyciagnąc ją na wyżyny ale po co:))) poczekamy... ja mam czas i i bluecheapy kupuje teraz. hehe
jak widać wystarczy niecałe 24k akcji aby kurs wbił na 2,4zl za akcje tak to wygląda... koles który gra i zwala kurs bawi się i wystarczy mu do tego około 10k akcji... no cóż będę patrzył i dobierał sobie po troszku.... 8:36 zdejmuje batona
Przy jakiejś pozytywnej iskrze kurs może wspiąć się bardzo wysoko. Tylko czy ona będzie?... Wyniki za IH w jakiejś mierze skonsumowane. Myślę, że biorąc pod uwagę to sprawozdanie, bank nie dojrzy podstaw do nieprzedłużenia linii. Teraz czekanie na koniec września.
to jedynie pokazuje, że jak tylko trafiłoby na rynek jakieś sensowne info, albo jakieś wyraźne lepsze wyniki, to mógłby być tutaj kosmos, a kurs długo mógłby wisieć na widłach. Stąd też ja osobiście cały czas stopniowo dobieram. Oczywiście jeśli wpadłoby na rynek info negatywne, to zapewne w odwrotną stronę z kursem byłoby podobnie. Zatem działa to w obie strony. Może jestem naiwnym wariatem, ale wierzę, że uda im się wyjść z kłopotów.
Pewnie tak jak w tamtym roku wrzesień będzie słaby i poleci na okolice złotówki, lub nawet niżej. Sytuacja gorsza niż w tamtym roku: kapitał własny niższy o 50%, wskaźniki płynności dużo gorsze, przeterminowane zobowiązania dużo wyższe. Szału nie ma. MOże warto się wstrzymać z zakupami i kupić taniej.
może i racja, że lepiej poczekać. Niezależnie ja co jakiś czas sobie podskubuje, ale gdyby tak zeszło w okolice 1-1,1 zł, to uderzę mocniej. Niemniej jak widać wielu tu czeka na niższą cenę, więc zobaczymy czy każdy będzie mógł kupić tyle ile chce,
no mnie stać na co najmniej 50k sztuk za 2,4zl za 1zl to se dokupię ze 100k:)))) w sumie ja mam około 20k akcji ze średnią b.wysoką 1,94 ale ode mnie nikt tych akcji nie dostanie;)
ja też mam sporo, ze srednią około 1,6. Tutaj może z dnia na dzień wydarzyć się wszystko, a przy płynności akcji sprzedać można de facto cokolwiek tylko na ostrych ruchach, więc też nie planuje przez dłuższy okres żadnych ruchów sprzedażowych. Spokojnie czekam na rozwój wypadków.