• mój baton 50k Autor: ~leszczu [77.114.93.*]
    zobaczcie co się dzieje . wystawiam batona na 50k akcji i od razu jak mocno lecimy do góry, ktoś tu celowo wali i zwala spółke w dół. sam mógłbym wyciagnąc ją na wyżyny ale po co:))) poczekamy... ja mam czas i i bluecheapy kupuje teraz. hehe
  • Re: mój baton 50k Autor: ~bzyczek [31.175.245.*]
    kawał dobrej roboty :-)))

hehehehe
  • Re: mój baton 50k Autor: ~leszczu [31.1.164.*]
    dzisiaj znowu o 8:30 do 8:35 postawie batona aby zobaczyć jak to wygląda
    pozdrawiam i można popatrzeć
  • Re: mój baton 50k Autor: ~leszczu [31.1.164.*]
    jak widać wystarczy niecałe 24k akcji aby kurs wbił na 2,4zl za akcje tak to wygląda... koles który gra i zwala kurs bawi się i wystarczy mu do tego około 10k akcji... no cóż będę patrzył i dobierał sobie po troszku.... 8:36 zdejmuje batona
  • Re: mój baton 50k Autor: ~bzyczek [31.175.245.*]
    Przy jakiejś pozytywnej iskrze kurs może wspiąć się bardzo wysoko. Tylko czy ona będzie?...
    Wyniki za IH w jakiejś mierze skonsumowane.
    Myślę, że biorąc pod uwagę to sprawozdanie, bank nie dojrzy podstaw do nieprzedłużenia linii.
    Teraz czekanie na koniec września.
  • Re: mój baton 50k Autor: ~olo [77.114.33.*]
    to jedynie pokazuje, że jak tylko trafiłoby na rynek jakieś sensowne info, albo jakieś wyraźne lepsze wyniki, to mógłby być tutaj kosmos, a kurs długo mógłby wisieć na widłach. Stąd też ja osobiście cały czas stopniowo dobieram. Oczywiście jeśli wpadłoby na rynek info negatywne, to zapewne w odwrotną stronę z kursem byłoby podobnie. Zatem działa to w obie strony. Może jestem naiwnym wariatem, ale wierzę, że uda im się wyjść z kłopotów.
  • Re: mój baton 50k Autor: ~Qwerty [213.156.104.*]
    Pewnie tak jak w tamtym roku wrzesień będzie słaby i poleci na okolice złotówki, lub nawet niżej. Sytuacja gorsza niż w tamtym roku: kapitał własny niższy o 50%, wskaźniki płynności dużo gorsze, przeterminowane zobowiązania dużo wyższe. Szału nie ma. MOże warto się wstrzymać z zakupami i kupić taniej.
  • Re: mój baton 50k Autor: ~Qwerty [213.156.104.*]
    P.S. Ja też wierzę, że uda im się wyjść z kłopotów.
    może i racja, że lepiej poczekać. Niezależnie ja co jakiś czas sobie podskubuje, ale gdyby tak zeszło w okolice 1-1,1  zł, to uderzę mocniej. Niemniej jak widać wielu tu czeka na niższą cenę, więc zobaczymy czy każdy będzie mógł kupić tyle ile chce,
  • Re: mój baton 50k Autor: ~leszczu [31.1.66.*]
    no mnie stać na co najmniej 50k sztuk za 2,4zl za 1zl to se dokupię ze 100k:))))
    w sumie ja mam około 20k akcji ze średnią b.wysoką 1,94 ale ode mnie nikt tych akcji nie dostanie;)
    ja też mam sporo, ze srednią około 1,6. Tutaj może z dnia na dzień wydarzyć się wszystko, a przy płynności akcji sprzedać można de facto cokolwiek tylko na ostrych ruchach, więc też nie planuje przez dłuższy okres żadnych ruchów sprzedażowych. Spokojnie czekam na rozwój wypadków.
[x]
PRIMAMODA -1,84% 0,84 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.