Mieliśmy hejterów walczących z Baxem i oto nadszedł dzień, że pojawili się zapatrzeni w niego jak w obrazek hehe Do tego stopnia że naśladują sposób wypowiadania się, nieużywanie polskich znaków a nawet wklejają Baxa wykresy ze stooqa i prezentują jako własne
Zmiana komputera jak to pisze rzekomy "BAX" nie powoduje zmiany numeru IP. Jedynie zmiana miejsca skad sie laczy. Przeciez to wie kazde dziecko. Gosc podszywa sie pod Baxa.
do przezycia zaczalem wejscia jak bylo 3.67wchodzilem ostatni 3,637 wiec w sumie wyszlo dobrze zastanawiam sie czy realizowac zysk bo na razie tylko skrocilem te z gory ale zamieszali na gieldzie ze hmmmmm
może być i 1.18 ale może jednak tak: albo edek spuści do 1.145 lub 1.13 (wcześniej jakieś bujanie pod 1.17 albo machnie 1.20 bo to i psychol i zasięg c po fibo (rozszerzenie)
czekamy kiedy chiny znów osłabią juana, teraz to już nie będzie zaskoczenie więc może wtedy ten ruch edka UP ale już kończący
mamy też sporo danych, o których zapomnieliśmy ale po takich wzrostach edka to ew. dobre dane mogą dać impuls spadkowy
i grecja.. referendum... to przecież osłabienie euro...
wg zasad na eur/dol abc minimum zrobione w sumie korekta jest zostawili troszke miejsca by kusic lki promocja jak widac na zakup dolara byla i WRACAMY DO WZROSTOW DOLARA moge sie ciut mylic bo moga jeszcze postraszyc ale cel i kierunek dalej sie nie zmienil ski na edku tez daja i dadza sporo zarobic juz to widac
I juz po wakacjach - strasznie szybko minely Jak nastroje ? :)) Widze ze troche sie dzialo gdy mnie nie bylo Kto ma Ske na edku teraz ? myslalam ze pojda w dol na 1.14-1.145 i dopiero w gore, ale nie bardzo chca spadac juz :(
to zachowanie rzeczywiscie jest tak jakby mieli ochote jeszcze w gore poprobowac chyba ze hameryka zejd\zie choc nizej 1,15 skuje od wczoraj jeszcze cos tam mam ale wywolalas wilka z lasu zejscie widze jest
To nie bax. Widać to było po wykresach. Bax albo sobie odpuścił, zmienił forum na inne albo jest jakaś inna przyczyna. W każdym razie to nie on pomimo prób widać zmianę stylu pisania jak i wykresy były błędne.
OK - przypatzre sie mu jeszcze ;) jestem po urlopiku, musze poczytac a tak swoja droga to ciekawe - tyle lat bax pisal tu no coz - jesli jest jak piszesz - to szkoda ze pisze gdzie indziej
jeszcze Lki nie wzielam - mysle ze to jeszcze nie koniec Ski - choc nieduzo brakuje do jej konca Lke widze na 1.165/1.168 albo ... wybijamy szczyt - choc to wg mnie mniej prawdopodobne, ale jesli tak to koniec widze na 1.186
a wy jak dzieci to co bax mi podal haslo na stooq i zamilkL na wieki nie zartujcie tygodniowy wyjazd az tak mnie nie zmienil chyba ze demencja mnie ogarnia bo za cieplo he he he a moze zanurzylem sie w naszym morzu i doznalem jakiejs hibernacji he he he konczcie temat bo to juz mnie meczy lepiej zapytajcie o cos czego niby ja nie moglem zapamietac albo wiedziec ?