• wyniki 31.08.2015 Autor: ~pawel [81.95.202.*]
    Witam,

dziwie się, akcję tak tanieją przed wyceną
  • Re: wyniki 31.08.2015 Autor: ~knor [46.169.120.*]
    Moze jakiś zysk pokażą, ale szału nie będzie. Więc czego oczekujesz po tym nadmuchanym balonie? cena 5 zł to była fikcja. A 10? Ostatnio bez obrotu ktoś trzymał za szmaty, to teraz nie dziwne że się zapada.
    To była kiedys taka dobra firma, a te eksperymenty doprowadzą ją do upadku...
  • Re: wyniki 31.08.2015 Autor: ~MARLON [85.14.84.*]
    co Ty gadasz jakie eksperymenty -ktore w koncu pokazaly zyski na zmiane modelu biznesowego ?? wycinają konkruencje jak leci odkryli ceny ,zapytaj się kogoś z branży
  • Re: wyniki 31.08.2015 Autor: ~knor [46.169.120.*]
    heh, widać że nic o tej branży nie wiesz. Wycieli może trochę rynku gruom zakupowym. tracą coraz bardziej na instlatorach. a na podhurcie kariery nie zrobią. Jedyne co trzyma klientrów w TIM to niska cena. Zobaczysz po raporcie q2 że tka jest tendencja. W q1 tez już to było widać. o jest firma z koncepcją sam się obsłuż, a my we mgle zamącimy ci w głowie. Na ten rok prezes zapowiadał 750 mln obrotu, może 600 zrobią. Jak nie wciągną do gry kogoś takiego jak Kaczmarek, A-T Krotoszyn, to cienko to widzę.
    Od ceny się ginie, trzeba zarabiać!
  • Re: wyniki 31.08.2015 Autor: ~Maly [94.254.129.*]
    Mam lokalny punkt handlowy, kupuje gdzie taniej, sprzedaje drozej.Rok temu ceny w Tim to bylo wielki lol, konkurencja rozkladala bezradnie rece. Obecnie coraz czesciej Tim nie daje rady z cena, moje zakupy spadaja co miesiac, wiec cudow sie nie spodziewam... Bede bardzo zdziwiony jak wyniki za IIQ beda znaczaco lepsze niz za I..
  • Re: wyniki 31.08.2015 Autor: ~James [5.174.72.*]
    A dla mnie cena jest ważna ale liczy się również atmosfera i rzetelność wiec kupuje w Grodnie S.A w Grudziadzu
  • Re: wyniki 31.08.2015 Autor: ~Emil [5.174.72.*]
    Jak ja znam Folte jako wizjonera z TiMu to At i Kaczory dobrze na tym nie wyjdą. Zobaczcie Tim poprzez te dwie firmy chce wrócić do pozycji która opuścił wchodząc w e-sprzedaż. Bilans zysków i strat musi się zgadzać. Folcie z TIM u ilość kilerow musi się zgadzać. A ja i tak kupuje w GRODNIE S.A i jestem zadowolony
  • Re: wyniki 31.08.2015 Autor: ~Bond [5.174.72.*]
    Ja kupiłem akcje Grodna S.A po 3.80 a teraz kosztują 5.65 . Zakupy również robie w Grodno S.A. Widać że firma jest dobrze prowadzona wszystko przemyślane krok po kroku. Można tej firmie powierzyć swoje pieniądze. Firma posiada jak ja to mówię "kręgosłup moralny" zaszczepiony przez rodziców swoim dzieciom. Dobra logistyka ceny i atmosfera. Kupowałem kiedyś w morsie ludzie odeszli a ja przeżucilem się do GRODNA S.A i jestem bardzo zadowolony.
[x]
TIM 0,20% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.