• Ale to spadło Autor: ~zibson [188.146.82.*]
    A pamiętam grę pod split i orliki.
  • Re: Ale to spadło Autor: ~utopiony [83.28.226.*]
    teraz będzie gra pod resplit

• Re: Ale to spadło Autor: ~Dociekliwy [77.255.88.*]
    Większość akcjonariuszy kupowała akcje za 10 groszy lub otrzymała prawie za darmo. Ta spółka to typowy skok na kasę założycieli a każdy kto nabywał powyżej 10 groszy jest frajerem i dziś ma za swoje.
  • Re: Ale to spadło Autor: ~hefal [188.116.35.*]
    A wczoraj hefal jak zielona wyspa naa wzburzonym oceanie czerwieni ;-)
  • Re: Ale to spadło Autor: ~Dociekliwy [77.255.88.*]
    Po ile sprzedadzą akcje ci którzy kupowali po 10 groszy?
  • Re: Ale to spadło Autor: ~Dociekliwy [5.172.252.*]
    Moja rada dla was jest taka: sprzedajcie akcje które macie jak tylko pojawi się jakikolwiek popyt. Ja już sprzedałem dawno.

• Re: Ale to spadło Autor: ~Dociekliwy [77.253.175.*]
    Witam klona. Jak sie podszywasz pod dociekliwego to chyba masz złe intencje? Wymyśl swój oryginalny i dawaj rady innym . Mój numer zaczyna sie od 77 przy nicku-można to sprawdzić i łatwo zapamiętać "podwójnie szczęśliwe siódemki" - raz bo faktycznie sprzedałem akcje z zyskiem choć nie aż takim jak pierwotnie zakładałem a po drugie że nie muszę podszywać się pod innych jak mój klon.
  • Re: Ale to spadło Autor: ~prawdziwy-dociekliwy [77.253.175.*]
    Witam klona. Jak sie podszywasz pod dociekliwego to chyba masz złe intencje? Wymyśl swój oryginalny i dawaj rady innym . Mój numer zaczyna sie od 77 przy nicku-można to sprawdzić i łatwo zapamiętać "podwójnie szczęśliwe siódemki" - raz bo faktycznie sprzedałem akcje z zyskiem choć nie aż takim jak pierwotnie zakładałem a po drugie że nie muszę podszywać się pod innych jak mój klon.
[x]
HEFAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.