• Tak nagania mike jako "king" na Fluidzie - porównajcie IP Autor: ~Alamo [95.49.209.*]
    Autor: ~king [81.18.207.*] 2015-08-19 14:35
    Opublikowano przy kursie: 0,91 zł, zmiana od tamtej pory:  1,10%

przesiadka na SURFLAND, tam bedzie powrot na 1,50 zł ! mega kotnrakty a kapitalizacja smiesznie niska
  • Re: Tak nagania mike jako "king" na Fluidzie - porównajcie IP Autor: ~joanna [150.254.212.*]
    nie wiem po co to robi widac parzy go ten towar
  • Re: Tak nagania mike jako "king" na Fluidzie - porównajcie IP Autor: ~Alamo [178.42.108.*]
    A ja wiem po to robi - chce żeby go zdjęli z haka, przecież to oczywiste. Gość pruje się jak koronka, po forach różnych spółek biega, nagania bo jest w plecy i dynda na haku. Ale po wynikach za Q3 będzie jeszcze mocniej zahaczony ten mistrz czekania.
  • Re: trolling ? Autor: ~Mic [94.254.144.*]
    przecież napisal w innym wątku, że robi to specjalnie, bo im więcej ludzi przyjdzie nie znając spolki, kupi akcje i jak nie rosnie przez kilka godzin to sprzda nizej. Tylko tak kurs może zejść niżej a z tego co widze to bardziej mu zależy, żeby taniej kupić. Ten cały Mike widze, ze ma jakis plan i niezle to sobie przemuslał... Uważam, ze was trolluje a wy sie tak spinacie ;) ale to tylko moje skromne zdanie...
  • Re: trolling ? Autor: ~joanna [150.254.212.*]
    tak nagania na kupno zeby taniej dobrac co za ludzie tu teraz siedza maSAKkaRA!

droga Joanno nie neguj czegoś czego nie rozumiesz... Jestem na NC juz od 6 lat i jest w tym metoda. Sam bylem swiadkiem wielu spolek gdzie kurs wzrastal pare % dziennie a potem zlatywali sie ludzie z forum i nagle +40% a potem zjazd bo kazdy chcial szybko zarobic a jak nie roslo to cial strate i tak kurs sie uwalał. Nie bronie mikea bo lata mi on kolo d.py ale jest w tym dzialaniu sens. Mowie Ci to jako strszy juz czlowiek
    6 lat tez mi cos czyli nic nie wiesz o gpw
    A wiesz co to czytanie ze zrozumieniem ?Napisalem 6 lat na NC (Nie na gpw)...Ty zapewne zaraz napiszesz ze na NC grasz od 10 lat (pod koniec 2007 powstalo nc) ale patrzac na Twoja wypowiedz nie mam ochoty przegadywac sie jak w piaskownicy
    tak ty wiesz co ja chcialam powiedziec tak samo jak wiesz po co mike nagania smieszny jestes
  • Re: trolling ? Autor: ~ttt [31.61.137.*]
    Jak nagania na każdymforum to niech pisze mmądrze bo ludzie przez takiego konowala potraca pieniądze także nie sluchakjjcie i nie kupujcie mlody gracze

[x]
VRFACTORY -7,69% 0,24 2025-10-21 15:39:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.