jak prześledzicie wyniki za lata wstecz to zobaczycie że spółka zawsze wykazywała dobre wyniki w przeciągu 1,2,3 kwartału. jednakże wyniki roczne zawsze na stracie po to aby nie płacić podatku, i tak co roku. Ludzie mają tego dosyć, ewidentne drenowanie to kieszeni właścicieli. tyle w temacie. ja już nie mam tych akcji od początku tego roku, widząc dzisiejszy spadek wpadła mi spółka w oko, stąd moje zainteresowanie.
MAiC: Kilometr sieci regionalnej w Polsce kosztował 106 tys. zł 5 listopada 2015, 09:49 Marek Jaślan Od początku realizacji projektów sieic szerokopasmowych w Polsce zrealizowano ok. 28,1 tys. km sieci z zaplanowanych 29 953 km na co wydatkowano blisko 1,8 mld zł - poinformował podczas konferencji KFS Stanisław Dąbek, dyrektor Departamentu Telekomunikacji w Ministerstwie Administracji i Cyfryzacji.
Z wyliczeń MAiC wynika, że jeen kilometr sieci regionalnej kosztował 106 tys. zł, podczas gdy jeden kilometr autostrady to wydatek 38 mln zł.
W ramach budowy regionalnych sieci szerokopasmowych powstało też 3 216 węzłów, które będą mogły być wykorzystane przez przedsiębiorców telekomunikacyjnych w projektowaniu sieci, w tym powstających w ramach Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa.
jakbym chciał się wypstrykać to bym sprzedawał po 4 zł przed ogłoszeniem wyników ,,,,,ale z uwagi na słabą płynnośc tego nie robiłem bo wierzę w potencjał i dobre wyniki ale za 4 kwartał ,,,,,,bo z tego co pisali to hawe dopiero w 4 kwartale zakończyło roboty które nie były fakturowane lub w minimalnym stopniu dlatego wyniki będą dobre ale dopiero za 4 kwartał ,,,,ważne żeby wytrzymać jeszcze jeden kwartał no i postępują prace w wielkopolsce ,,,,tam tez trochę grosza będzie
przy takim zarządzaniu to raczej należy spodziewać się dodatkowej straty, a ewentualne zyski w IVq chyba nie nadrobią takiej straty, skoro maszyny stoja a wynajmuje się podwykonawców. a propos wczesniejszych rewelacji jakie to mialy sie wydarzyc jak twierdzil 111111111111 to minelo juz przeszło 2 miechy i cisza- wynika z tego że to była lipa.