Po tak slabym I kw. moze juz byc tylko lepiej. Spodziewam sie rowniez wzrostu w relacji do II kw. 2014. Czas wrocic tutaj przynajmniej w region 25 Pln za akcje.
Jak myślicie... biorąc pod uwagę aktualnie taką popularność akcji twórców gier i aplikacji... czy warto się zainteresować tym papierem? https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=JUJUBEE-PDA
Poczytaj czym się zajmują i jakich mają klientów (choćby po umowach znaczących) - bardzo ciekawa spółeczka, regularne dywidendy, zaangażowany kapitałowo zarząd - pracują dla siebie i dla nas. Słowem profeska, bez bufoniastwa, po cichu do wyznaczonego celu, prawie o nich nie słychać a kaska się zgadza. Pytanie czy politycy nie zaszkodzą...
Wyniki jednak bardzo slabe za 2Q i tym samym bardzo slabe pierwsze polrocze. Jest sens to wogole jeszcze trzymac? Dodatkowo prawie zero obrotu i zero Info co sie tam wogole dzieje.
Póki co kiepsko spółce w tym roku idzie. Prześledziłem raporty i raczej nie ma co liczyć na dywidendę podobnej wartości (ale to jest moje subiektywne odczucie i nit nie powinien brać tej opinii pod uwagę rozważając inwestycję). Mam wrażenie, że raczej kierunek południowy jest bliższy dla wykresu spółki :(