• Przychody 2Q (2015) Autor: ~_she [83.31.148.*]
    Cześć. Jakie obstawiacie przychody na 2q i cały 2015? jak dla mnie to jedna zagadka, chociaż myślę, że w drugim kwartale będą wyższe niż w pierwszym..
  • Re: Przychody 2Q (2015) Autor: ~talexior [31.61.141.*]
    Po tak slabym I kw. moze juz byc tylko lepiej. Spodziewam sie rowniez wzrostu w relacji do II kw. 2014.
    Czas wrocic tutaj przynajmniej w region 25 Pln za akcje.
  • Re: Przychody 2Q (2015) Autor: ~Zainteresowany [71.94.140.*]
    Jak myślicie... biorąc pod uwagę aktualnie taką popularność akcji twórców gier i aplikacji... czy warto się zainteresować tym papierem? https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=JUJUBEE-PDA
  • Re: Przychody 2Q (2015) Autor: ~TalexFan [77.254.49.*]
    Poczytaj czym się zajmują i jakich mają klientów (choćby po umowach znaczących) - bardzo ciekawa spółeczka, regularne dywidendy, zaangażowany kapitałowo zarząd - pracują dla siebie i dla nas.
    Słowem profeska, bez bufoniastwa, po cichu do wyznaczonego celu, prawie o nich nie słychać a kaska się zgadza.
    Pytanie czy politycy nie zaszkodzą...
  • Re: Przychody 2Q (2015) Autor: ~talexior [193.239.83.*]
    Wyniki jednak bardzo slabe za 2Q i tym samym bardzo slabe pierwsze polrocze.
    Jest sens to wogole jeszcze trzymac?
    Dodatkowo prawie zero obrotu i zero Info co sie tam wogole dzieje.
  • Póki co kiepsko... Autor: ~Romano74 [77.45.88.*]
    Póki co kiepsko spółce w tym roku idzie. Prześledziłem raporty i raczej nie ma co liczyć na dywidendę podobnej wartości (ale to jest moje subiektywne odczucie i nit nie powinien brać tej opinii pod uwagę rozważając inwestycję). Mam wrażenie, że raczej kierunek południowy jest bliższy dla wykresu spółki :(
[x]
TALEX 0,00% 19,30 2025-11-10 09:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.