To chyba wazny wątek dla inwestorów. przewidywanie punktów korzystnego wejścia inwyjścia Jamprzewiduje jeszcze miesiac kiedy można będzie wejść , a potem gdzieś w grudniu wyjście dla tych doszkalające 30% szybki zysk Potem okolice marca zysk wzrośnie do OK 100%. Dlaczego? będzą już prototypy, centrum diagnostyczne i gotowa linia do produkcji matryc. Potem czekają nas umowy dystrybucyjne miedzupynarodowe. Wejście na rynek UE, chyba z 200% w stosunku do dzisiejszego kursu. Rynek USA , PIERWSZE PRZEDSTAWICIELSTWO I PODBICIE DO POZIOMU OK 200 zł. Potem to jak Bozia da. Jednym słowem 2015/2916 będą przełomem. Rynek Rosyjski? Dajcie mi jakieś podpowiedzi, bo nie znam :) Rynek krajów Arabskich może być większy niż inne. Tam kobieta jest droższa od konia wyscigowego. Przepraszam za to porownanie ale tak jest. Jednym słowem będzie ciekawy rok.
u arabusów kobiety drozsze niz konie??????co ty im tam nie zalezy na babach wyceny zbyt realistyczne powinno byc dobrze, ale mozliwe przeciagniecia, mam nadzieje nie takie jak w mabionie bo tam to juz po bandzie jada niech sie pokisi jeszcze 2 -3 tyg dla mnie ok
Braster jest skazany na sukces! Sam czekam na mocniejszy spadek i załadowanie do pełna. Tester ten to będzie rewolucja!!! A obecne wyniki no cóż każde przedsięwzięcie potrzebuje inwestycji.
brednie jak w wiekszosci na tym badziewiu.nie macie pojecia o tabliczce mnozenia a dyskusja na poziomie przedszkola..dalej tak..skazani na sukces..widac jak sie spece od medycyny i fundy zabijaja ,zeby kupic.dokupcie jeszcze cormay do kolekcji hihihi
dziwne jest to ze firma majaca miec taki hit, jeszcze nie jest ostro skupowana, tutaj miliony euro/dol do wyjecia a cena 14zl i obroty mizerne, sytuacja przypomina mabiona, gdzie obliczaja rynek dla mabionu na mld euro a zaden gracz z big farmy nie jest zaiteresowany i nie kupuja firmy, tak samo jak nie mogas podpisac umowy dystrybucyjnej z plexusem