Przeanalizowałeś dobrze ostatnie raporty spółki?? Nie zdążysz kupić za tak śmieszne pieniądze. Teraz czekamy na ubicie dna, to niestety nie koniec korekty, ale juz na koniec dnia będzie plus do otwarcia.
3 zł da za akcje spólki która wypłąciła dywidendy 2,7 zł. Skąd biora sie takie typy ludzi ?
ja rozumiem naganiać chcą kupic taniej ale gdzie rozum ?
wg mnie już mamy ubicie dnia na pooziomie 7,50-8 zł ! WŁsnie nastąpił marazm, jeszcze beda wahania kursu w tym przedziale a potem ? odbicie ? do jakiego poziomu ?
ok, to wasze opinie ja narazie widze podaz i brak poptyu. raporty dla mnie bez znaczenia. bo za 15lat na gpw wiele mnie w tej kwestii nauczylo, liczy sie AT arkusz zlec,, i rodzaj zlec. z tego wynika mi cena ok 3pl,, powyzej tego poizomu jak dla mnie to zadna okazja,,
obawiam sie ze kolega swinger moze miec racje, ja tez pisałem przed dniem dywidendy zeby sprzedawać, była ona bardzo duża wiec kurs moze długo cierpiec, jak jest brak popytu to koniec miesiac czasu i sam tam zjedzie, zycze posiadaczom jak najlepiej ale ta spolka tak ma po dywidendzie, wykres 3 letni to pokaże