z jakiej przyczyny jest zawieszony VEDIA? Jestem tu nowy i czytałem na forum, że już kiedyś robili podobny przekręt, a mianowicie zawieszali notowanie, następnie podawali kilka komunikatów o nowych umowach i ich wartościach, a potem odwieszali. Jak wyglądało to całe zdażenie? Czy jest tu ktoś dłuższy czas na tym walorze by w skrócie opisać co tutaj wyprawiają?
2 lata wcześniej była też zawieszona za brak raportu rocznego- przyczyna niby po stronie kitajców, teraz od bodajże 2 lipca znowu wisimy ponownie za brak raportu kwartalnego. Czy to było robione specjalnie tego nikt nie wie, zobaczymy co sie wydarzy jak nas odwieszą i czy te polączenie spółek to nie kolejny śmieszny pomysł który zaniknie w naszych umysłach
Teraz nieupublicznienie raportu jest spowodowane burdelem w księgach, cieli koszty i zatrudnili jakiegoś tumana za głównego księgowego. Teraz płacą podówjnie za swoje oszczędności, chcieli dobrze a się posypało.
Wtedy też pisałem, że ten raport to KPINA bo jest nierzetelny, liczby się nie kleiły na poszczególnych pozycjach w RZIS.
Prezio mógł obciąc swoją pensyjkę zamiast zwalniać G.K tym bardziej, że tutaj potrzebny prawdziwy specjalista ponieważ spólka działa na rynku chinskim... ale niektórzy w radzie nadzorczej o czym pisałem to amatorzy więc cięzko się po nich spodziewać profesjonalnego zarządzania.
Dnia 2015-08-18 o godz. 10:53 ~KPINA napisał(a): > Teraz nieupublicznienie raportu jest spowodowane burdelem w księgach, cieli koszty i zatrudnili jakiegoś tumana za głównego księgowego. Teraz płacą podówjnie za swoje oszczędności, chcieli dobrze a się posypało. > > Wtedy też pisałem, że ten raport to KPINA bo jest nierzetelny, liczby się nie kleiły na poszczególnych pozycjach w RZIS. > > Prezio mógł obciąc swoją pensyjkę zamiast zwalniać G.K tym bardziej, że tutaj potrzebny prawdziwy specjalista ponieważ spólka działa na rynku chinskim... ale niektórzy w radzie nadzorczej o czym pisałem to amatorzy więc cięzko się po nich spodziewać profesjonalnego zarządzania.
w pełni się zgadzam i odniosłem takie samo wrażenie mimo,ze jestem tutaj jakieś 2 godz., gdzie czytuję sobie komunikaty z 2 lat. Wszystkie iformacje jakie upublicznili są bardzo logiczne, takie z życia wzięte. Tutaj będzie bardzo dobrze, perspektywy są superowe. Sprzedaż produktu w róznych krajach również w tych poza unia europejską wymagają sporej pracy księgowej.
interesująca lektura. Wnioskować można, że odwieszą notowania dopiero we wrześniu jakoś początkiem pewnie....dzięki za info wrócę do was 31 sierpnia z przyjemnością poczytam raport :) pozdrowionka