• Zwołanie walnego info Autor: ~michajlow [78.88.249.*]
    bedzie walne czyli pokaza ten raport 31.08.2015 i tam pewnie przezyjemy szok
  • Re: Zwołanie walnego info Autor: ~xXx [89.229.205.*]
    SZOK!!! to ja przeżywam od 2 mc ...ponad

Spółka zawieszona przez GPW do nastepnego dnia po opublikowaniu raportu rocznego za 2014r. i zawieszona do następnego dnia po opublikowaniu raportu za 2 kwartał 2015r. - wniosek tylko taki, że to gra na czas, bo o raporcie za 2-gi kwartał brak wzmianki i ogłoszenie zwz wydane zostało zaraz po kolejnym zawieszeniu. Absolutorium dla wszystkich! - fantastyczna robota :D - tylko dlaczego mam wrażenie jakby spółka współpracująca z wojskiem i policją wzięła sobie na zakładników finanse swoich akcjonariuszy dla bliżej nieznanych celów?. Komentarza odnośnie ostatnich wydarzeń zapewne nie uzyskamy ze wzgledu na dobro negocjacji ;)

Zmiana na dobre, warta zanotowania to dostęp do strony internetowej i możliwości jej modyfikacji, a już myślałem że hasła zagubione i strona niedostępna.

Ale kilka rzeczy na stronie nadal leży, w tym:
    Dobre Praktyki
    Strona w przygotowaniu...
  • Re: Zwołanie walnego info Autor: ~MagK [78.9.6.*]
    Dnia 2015-08-18 o godz. 01:35 ~xXx napisał(a):
    > wniosek tylko taki, że to gra na czas, bo o raporcie za 2-gi kwartał brak wzmianki i ogłoszenie zwz wydane zostało zaraz po kolejnym zawieszeniu.

Też tak uważam, że to gra na czas...

• Re: Zwołanie walnego info Autor: ~xxx [83.4.192.*]
    wychodzi na to ze do 14 wrzesnia nic nie bedzie
[x]
AGTES -1,20% 0,26 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.