Noble slaby jest, nawet nie wiem czy oni sie z forexu juz calkowicie nie zwineli i dosc glosno bylo o ich problemach. Odnosnie High Sky to sporo opinii w necie jest pozytywnych wiec wydaje sie lepszy wybor.
Trzeba bedzie zobaczyc ten webinar z MT5 i porownac jakie sa roznice pomiedzy MT4. Szczerze nie wiedzialem ze MT5 wogole istnieje. Ale jakis powod musi byc ze highsky ma to w ofercie
Moim zdaniem MT5 lepszy. Bardziej intuicyjny i poprawiono trochę błedów z MT4. Co do brokerów ja skusiłem się na HighSky. Dobra oferta, MT5 i sporo fajnych szkoleń online.
Chyba jednym z bardziej sprawdzonych brokerów, którzy oferują MT5 jest HighSky. Ja korzystam jeszcze z MT4, ale kumpel ma u nich rachunek z MT5 i mówił, że nowsza wersja jest nieco lepsza. Może kiedyś sam sprawdzę.
Zdecydowanie HighSky ma najlepszą w tej chwili ofertę z MT5 (przynajmniej moim zdaniem). Do tego robią mnóstwo fajnych szkoleń z których sporo można się nauczyć.
Wlaśnie w najbliższy wtorek robią szkolenie z MT5. Będzie okazja na żywo zobaczyć jak chodzi nowa wersja. Sam broker w porządku, najważniejsze, że czysty handel.
Wez na początek konto standard. Potrenuj strategię na niższych sumach i dopiero przechodz na wyższe. Nie ma co się od razu rwac na wielkie pieniadze. Musisz nauczyc podejmować się mądre decyzje i dopiero później zacząć inwestować wieksze sumy.
Ok. Dzięki za pomoc, tak chyba zrobię i zaloze konto standrad. Jutro w ogole robią fajne szkolenie widziałem. https://www.highsky.pl/seminaria-webinaria-forex#buttonsTop
"Analiza Live prowadzona przez wieloletnich praktyków rynku Forex. Zwrócimy uwagę na najważniejsze wydarzenia minionych dni i spróbujemy prognozować nadchodzące."
Będzie można sie sporo nauczyć. Wybiera się ktoś z Was?
Najblizsze jest z psychologii inwestowania. Właśnie się do nich wybieram, choc juz mam pewne doswiadczenie w handlu. Moge zapytac jak bede kiedy beda robili z MT5, wczesniej bylo kilka pod rzad z tej platformy, a teraz na stronie nie ma zadnego info na ten temat.
Z MT5 jest chyba jakos raz na miesiac to moze blizej polowy pazdziernika bedzie. Bylem na ostatnim to dosc fajnie poprowadzone bo bardziej z praktycznej strony a nie wyklepane jak regulka.
Na początku października też super szkolenie organizują. Z danych makro, warto chyba iść. Pod dane ciężko się gra, ale jak ktoś to opanuje to zyski moim zdaniem murowane.
Chyba mają jeden z ciekawszych działów analiz, jeżeli chodzi o brokerów na naszym rynku. Widziałem na stronie High Sky, że 13 października znów robią szkolenie z MT5.
malo tego. widzialem webinar highsky o mt5. masz duzo wiecej interwalo do wyboru, mozesz dowolnie aranzowac ikony w pasku narzedzi no i co najciekawsze sa nowe rodzaje zlecen.