Sorry panowie, że nie mam ostatnio dla was czasu, ale od zeszlego tygodnia zajęta jestem Vividem bo kółka takie tam można kręcić już 6-tą sesję z kolei, że aż mi was tutaj szkoda... Bioton też już dał 100% zarobku i teraz chyba będzie odpoczywał. Także.... trzymajcie się. Ściskam ozięble :)
Współczuję wszystkim, którzy ubrali się w Biomaxa po 26 gr. Ała.. :D
To na giełdzie istnieje tylko Biomax? Sam Vivid dał przez ostatnie 6 sesji tak zarobić na kolarzowaniu, że portfel mały. Sam Bioton rósł ostatnio bez cienia korekty. Sam Photon dał dobrze zarobić w piątek i dziś. Zobacz jak pompują "balona" o nazwie Monnari. Ja już go niestety nie mam. Ale prawda jest taka, że dla jednych na zawsze pozostanie "balonem", a drudzy po prostu na nim zarabiają kokosy. Ot, takie prawidła giełdy. Giełda ma to do siebie, że straty można odrabiać a nie siedzieć w bezczynności i użalać się nad sobą jak całe obecne tu towarzystwo. Ja już nie mam czasu na pogawędki z wami, czas to pieniądz i trzeba nim operować. Teraz czas publikacji raportów, więc okazji do zarabiania mnóstwo. Trzeba się tylko otrząsnąć z biadolenia i wziąć się do czytania.
P.S. Panie "EB", daj pan spokój z tą żonglerką nickami.... Kto niby ma się na to nabrać?
Pablo zdążyłam przeczytać twój post . Jak widzisz jestem i nie sprzedaję akcji ,czekam cierpliwie. więc jesli nie piszę ,to tylko dla tego ,że nie ma do kogo, nie mam takiego upierdliwego charakteru jak ty czy kris.
Dnia 2015-08-18 o godz. 22:41 ~echo napisał(a): > To miło ,że jesteście ,bo myslałam ,że wszyscy juz ulegli nagonce, nie nie nagonce lecz "perswazjom "trolli i zostałam sama :) > > Pozdr.
Dnia 2015-08-18 o godz. 22:41 ~echo napisał(a): > To miło ,że jesteście ,bo myslałam ,że wszyscy juz ulegli nagonce, nie nie nagonce lecz "perswazjom "trolli i zostałam sama :) > > Pozdr.
a wasza guru poszla odrabiac straty na inne spolki czyzby juz biomax byl dla niej zly:)))))