14 sierpnia już dawno minął. Panie Kluba, jak Pan chcesz zarządzać nieruchomościami jak nawet nie potrafisz w terminie zrobić przysłowiowego kopiuj wklej zmieniając tylko daty i parę cyferek wg Wielmożnego upodobania. Śmiech na sali w biały dzień. Ale uwierz mi że Tobie już nie będzie do śmiechu bo ludzie stracili pieniądze przez CIEBIE.
Pamiętam, jak to forum powoływało się na gwarancje w Kukolewskim, dominującym akcjonariuszu. Ten przynajmniej wyciagnął 700 tysięcy do podziałku z Klubą, ale drobnych faktycznie szkoda. Do tego wkrótce wrzesień i aut z notowań.
Dnia 2015-08-17 o godz. 16:17 ~bartolomeo napisał(a): > a jak odratujemy spółkę to odszczekasz to ?
malo czasu zostalo na ratowanie, 2 wrzesnia juz za 2 tyg. a teraz jeszcze do nieszczesnego audytu dochodzi raport za 2q i teoretycznie po odwalaniu prezesa, brak zarzadu, oficjalnie nawet nie ma kto tego wszystkiego zrobic (zlecic).
i są raporty, i jak gdyby nic, piszą, że wszystko jest OK........ nawet jest zysk i kasa w kasie, tylko czemu nie ma ani słowa o analizie i czemu nie ma tej analizy........ to jest ciekawe
Dnia 2015-08-19 o godz. 15:27 ~jodaw napisał(a): > i są raporty, i jak gdyby nic, piszą, że wszystko jest OK........ nawet jest zysk i kasa w kasie, tylko czemu nie ma ani słowa o analizie i czemu nie ma tej analizy........ to jest ciekawe
"Raport okresowy za II kwartał 2015 roku Emitenta nie podlegał badaniu, ani przeglądowi przez podmiot uprawniony do badania sprawozdań finansowych."
3) informacje na temat realizacji celów emisji, jeżeli taka realizacja, choćby w części, miała miejsce w okresie objętym raportem
W okresie objętym raportem nie miały miejsca wydarzenia związane z realizacją celów emisji .
A to oznacza.... no właśnie co to oznacza :D Zainwestowałem 10 tys zł, straciłem je już za pewne ale tylko czekam jak spółkę wyrzucą z notowań to pierwsze co wytoczę proces przeciwko h.k. za złe rozporządzenie moim mieniem oraz utrudnieniem odzyskania pieniędzy