czytacie bez zrozumienia ,,,,,,,,,,,,,,,pisałem że będą 2 niespodzianki a nikt mi nie ufa chociaż potwierdziłem swoje słowa w wynikach ,,,,,,,,,,,nie przejmować się ci co wytrzymają zostaną nagrodzeni
Dnia 2015-08-17 o godz. 09:22 ~1111111111111111 napisał(a): > czytacie bez zrozumienia ,,,,,,,,,,,,,,,pisałem że będą 2 niespodzianki a nikt mi nie ufa chociaż potwierdziłem swoje słowa w wynikach ,,,,,,,,,,,nie przejmować się ci co wytrzymają zostaną nagrodzeni
Mam przeczucie że to Ty stoisz na kupnie z 5000szt po 2,50 skoro gadasz o miłych niespodziankach i nagrodach dla wytrwałych :)
Skoro dużo wcześniej spodziewano się takich wyników , to nie potrafię zrozumieć tych , którzy DZISIAJ panikują ? Może któryś z panikarzy mi to wyjaśnić ?
Przestańcie jedyneczkę dopytywać, ta firma to bankrut, nawet jak wyjdą na plus na koniec roku to co z tego, nigdy nie wykupią obligacji, ile tego tam było 20 , 30 mln bo straciłem rachubę. Z raportu mnie bawi ich informacja że nie mają pracowników, a czemu się dziwią, poczytajcie fora o nich, ludzie robią po 12 godzin, nie placą im premi, nadgodzin, pensje z opóźnieniem ,tyrają jak woły to czego oni się spodziewali, kwestia roku czy dwóch i firma upadnie.
§ 59 1. Jeżeli w chwili otwarcia/zamknięcia teoretyczny kurs otwarcia (TKO) wykracza poza obowiązujące statyczne ograniczenia wahań kursów rozpoczyna się równoważenie.
2. W trakcie równoważenia Członkowie Rynku mogą składać, modyfikować i anulować zlecenia maklerskie.
3. Jeżeli w wyniku równoważenia zostanie określony odpowiednio kurs otwarcia/kurs zamknięcia mieszczący się w obowiązujących statycznych ograniczeniach wahań kursów przewodniczący sesji ogłasza zakończenie równoważenia i rozpoczęcie fazy notowań ciągłych.
4. Jeżeli w wyniku równoważenia nie jest możliwe wyznaczenie odpowiednio kursu otwarcia/kursu zamknięcia mieszczącego się w obowiązujących statycznych ograniczeniach wahań kursów przewodniczący sesji może:
a) zmienić górne i/lub dolne statyczne ograniczenia wahań kursów i ogłosić odpowiednio kurs otwarcia/kurs zamknięcia mieszczący się w tych ograniczeniach, albo
b) zakończyć notowanie bez ogłaszania kursu otwarcia - w przypadku równoważenia na otwarciu, albo
c) zakończyć notowanie i ogłosić kurs zamknięcia równy kursowi ostatniej transakcji lub ostatniemu kursowi zamknięcia - w przypadku równoważenia na zamknięciu.
prezes ,,,,,,,,,,,,,,,,wiem dokładnie co się dzieje ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,premie dostają ,,,pensje na czas ,,,,,,,,,,,,,,trzy brygady podkupiło HAWE ,,,,,, zagrało nieuczciwie ale czego się spodziewać ,,,,,,,,,,,,,,,,
Ja opinie przytoczylem z gowork, trzeba się cofnąć kilka miesięcy wstecz i poczytać, podtrzymuję że firma nie przetrwa 2 lat, zabiją ich ogromne koszty obligacji a później ich spłata, w mojej ocenie nie doszacowali kosztów tych kontraktów a państwo ich w maliny wpuściło tak jak z autostradami. Co do akcjonariuszy to mają nauczkę że nie inwestuje się pod prognozy.
nie masz racji ,,,,,,,,,,,,piszę że będą dwie niespodzianki ,,,,,,,,,,,,a wiem co mówię ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,roboty sa skalkulowane normalnie ,,,,,,,,,,,,,problemem byli państwo świst ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,którzy jako ona główny akcjonariusz chciała się nachapać i okradała własna firmę ,,,,,,,,,,,,,,akcjonariusz powinien czerpać zyski z dywidendy a ona chce mieć ciastko i zjeść ciastko,,,,,,,,,,,,,wyprowadzała kasę z firmy,,,,,,,,,,,,piszę wyprowadzała ,,,,,,,,,,,,,,,,bo to się kończy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,na różne sposoby podam przykład żebyście uwierzyli
------ czy zatrudniając ogrodnika do pracy w swoim domu powinna zatrudniać go w firmie i przerzucać koszty swoich wydatków na firmę
---- i niech mnie za to do sądu poda to się uśmieje napisałem budżet zbilansowany i patologie się kończą ,,,,,a moje niespodzianki postawią na dynamiczny rozwój
Prezio-dzięki za ostrzeżenia i katastroficzne wizje ,którymi karmisz panikarzy ! Ciekawe po ile ustawiłeś się na K ? Ja dalej twierdzę , że są to tylko tymczasowe problemy , ale przed spełnieniem twojej przepowiedni mam wizję dwucyfrową - jeszcze w tym roku
Nie inwestuję w bankrutów, swoją drogą to jedyneczka widać że jest blisko w firmie ale czy w papierach siedzi to raczej nie. Nie kupuję i nie zamierzam, życzę wszystkim zarobku.