• to jednak mamy dolne widły Autor: ~albert [188.146.130.*]
    jw;
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~nano [188.116.35.*]
    A czego sie spodziewałeś?
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~1111111111111111 [93.175.118.*]
    czytacie bez zrozumienia ,,,,,,,,,,,,,,,pisałem że będą 2 niespodzianki a nikt mi nie ufa chociaż potwierdziłem swoje słowa w wynikach ,,,,,,,,,,,nie przejmować się ci co wytrzymają zostaną nagrodzeni
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~111111111111111 [93.175.118.*]
    i zobaczcie jakie dziś ruchy na HAWE  a  spółki powoiązane kontraktami,,,,,,,,,,
    Po takiej kompromitacji swoje musi spaść.
    Potem będzie rosnąć.
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~nano [83.9.99.*]
    Dnia 2015-08-17 o godz. 09:22 ~1111111111111111 napisał(a):
    > czytacie bez zrozumienia ,,,,,,,,,,,,,,,pisałem że będą 2 niespodzianki a nikt mi nie ufa chociaż potwierdziłem swoje słowa w wynikach ,,,,,,,,,,,nie przejmować się ci co wytrzymają zostaną nagrodzeni

Mam przeczucie że to Ty stoisz na kupnie z 5000szt po 2,50 skoro gadasz o miłych niespodziankach i nagrodach dla wytrwałych :)
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~111111111 [93.175.118.*]
    nie to nie ja ,,,,,,,,,,,,,,ale widzę że inni też coś wiedzą ,,,,,,,,,,,ja po otwarciu się załapię
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~bob [62.182.150.*]
    To na co Ty liczysz po otwarciu , skoro jesteś pewien , że będzie tak dobrze?
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~dziadek [62.182.150.*]
    Skoro dużo wcześniej spodziewano się takich wyników , to nie potrafię zrozumieć tych , którzy DZISIAJ panikują ?
    Może któryś z panikarzy mi to wyjaśnić ?
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~1111111111 [93.175.118.*]
    nie wierzyli w moje słowa żyli nadzieją ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a teraz kiedy piszę że będzie niespodzianka znowu nie wierzą
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~prezes [5.172.233.*]
    Przestańcie jedyneczkę dopytywać, ta firma to bankrut, nawet jak wyjdą na plus na koniec roku to co z tego, nigdy nie wykupią obligacji, ile tego tam było 20 , 30 mln bo straciłem rachubę. Z raportu mnie bawi ich informacja że nie mają pracowników, a czemu się dziwią, poczytajcie fora o nich, ludzie robią po 12 godzin, nie placą im premi, nadgodzin, pensje z opóźnieniem ,tyrają jak woły to czego oni się spodziewali, kwestia roku czy dwóch i firma upadnie.
    W budowlance tak się pracuje.
    Mieli w umowach zapisane, że beda premie?

• Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~PO-szkodowany [62.182.150.*]
    Wypociny wróżbity prezesiny
    § 59
    1. Jeżeli w chwili otwarcia/zamknięcia teoretyczny kurs otwarcia (TKO) wykracza poza obowiązujące statyczne ograniczenia wahań kursów rozpoczyna się równoważenie.

2. W trakcie równoważenia Członkowie Rynku mogą składać, modyfikować i anulować zlecenia maklerskie.

3. Jeżeli w wyniku równoważenia zostanie określony odpowiednio kurs otwarcia/kurs zamknięcia mieszczący się w obowiązujących statycznych ograniczeniach wahań kursów przewodniczący sesji ogłasza zakończenie równoważenia i rozpoczęcie fazy notowań ciągłych.

4. Jeżeli w wyniku równoważenia nie jest możliwe wyznaczenie odpowiednio kursu otwarcia/kursu zamknięcia mieszczącego się w obowiązujących statycznych ograniczeniach wahań kursów przewodniczący sesji może:

a) zmienić górne i/lub dolne statyczne ograniczenia wahań kursów i ogłosić odpowiednio kurs otwarcia/kurs zamknięcia mieszczący się w tych ograniczeniach, albo

b) zakończyć notowanie bez ogłaszania kursu otwarcia - w przypadku równoważenia na otwarciu, albo

c) zakończyć notowanie i ogłosić kurs zamknięcia równy kursowi ostatniej transakcji lub ostatniemu kursowi zamknięcia - w przypadku równoważenia na zamknięciu.
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~111111111111 [93.175.118.*]
    prezes ,,,,,,,,,,,,,,,,wiem dokładnie co się dzieje ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,premie dostają ,,,pensje na czas ,,,,,,,,,,,,,,trzy brygady podkupiło HAWE ,,,,,, zagrało nieuczciwie ale czego się spodziewać ,,,,,,,,,,,,,,,,
    Ja opinie przytoczylem z gowork, trzeba się cofnąć kilka miesięcy wstecz i poczytać, podtrzymuję że firma nie przetrwa 2 lat, zabiją ich ogromne koszty obligacji a później ich spłata, w mojej ocenie nie doszacowali kosztów tych kontraktów a państwo ich w maliny wpuściło tak jak z autostradami. Co do akcjonariuszy to mają nauczkę że nie inwestuje się pod prognozy.
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~1111111111111111 [93.175.118.*]
    nie masz racji ,,,,,,,,,,,,piszę że będą dwie niespodzianki ,,,,,,,,,,,,a wiem co mówię ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,roboty sa skalkulowane normalnie ,,,,,,,,,,,,,problemem byli państwo świst ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,którzy jako ona główny akcjonariusz chciała się nachapać i okradała własna firmę ,,,,,,,,,,,,,,akcjonariusz powinien czerpać zyski z dywidendy a ona chce mieć ciastko i zjeść ciastko,,,,,,,,,,,,,wyprowadzała kasę z firmy,,,,,,,,,,,,piszę wyprowadzała ,,,,,,,,,,,,,,,,bo to się kończy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,na różne sposoby podam przykład żebyście uwierzyli

------ czy zatrudniając ogrodnika do pracy w swoim domu powinna zatrudniać go w firmie i przerzucać koszty swoich wydatków na firmę

---- i niech mnie za to do sądu poda to się uśmieje
    napisałem budżet zbilansowany i patologie się kończą ,,,,,a moje niespodzianki postawią na dynamiczny rozwój
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~22222 [79.187.15.*]
    1111111111111111111111 nic do ciebie nie mam ,przypominasz mi niejakiego Jaro z Patentusa on też wszystko wiedział
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~111111111 [93.175.118.*]
    JA NIE MÓWIĘ ŻE WSZYSTKO WIEM JA PODAJE FAKTY ,,,,,,,,,INTERPRETACJA NALEŻY DO CIEBIE
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~PO-szkodowany [62.182.150.*]
    Prezio-dzięki za ostrzeżenia i katastroficzne wizje ,którymi karmisz panikarzy ! Ciekawe po ile ustawiłeś się na K ?
    Ja dalej twierdzę , że są to tylko tymczasowe problemy , ale przed spełnieniem twojej przepowiedni mam wizję dwucyfrową - jeszcze w tym roku
    Nie inwestuję w bankrutów, swoją drogą to jedyneczka widać że jest blisko w firmie ale czy w papierach siedzi to raczej nie. Nie kupuję i nie zamierzam, życzę wszystkim zarobku.
    Czas wszystko zweryfikuje.
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    Jutro sie otworzy czy trzeba czekać do środy?
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: dworek [89.78.118.*]
    jak ta Polska ma być Polską jak wszedzie złodzieje, kazdy liczy na szybki zysk a reszte ma w d...
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    Na co ten widłowy liczy? Że nagle sie jakiś poyt pojawi?
  • Re: to jednak mamy dolne widły Autor: ~marek [93.159.159.*]
    I puścili. Ciekawe co dalej?
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.