Wejdź sobie na forum Eurocent, tam analityk przewiduje wzrost akcji ponad 250%, analiza jest fachowa i wygląda na to że może się sprawdzić gdyż firma w piątek podała fantastyczne wyniki. Poczytaj to nie kosztuje
Jaki analityk? Skąd wiesz, że jest analitykiem? Różne osoby są na forach. Ja też mogę wejść na forum inne spółki i podszyć się pod analityka, twierdząc, że zyski urosną 200%. Lepiej opierać się na własnych przewidywaniach, niż na czyiś ;)
CCS zaczął poprawiać swoje wyniki, więc możesz się jemu przyjrzeć. Ze swoich spółek, mogę polecić Ci jeszcze PFM, która zapowiada się ciekawie, a pozytywne wyniki testów tylko to potwierdzają
Analityk nie analityk ale analiza jest porządna, wszystko podparte faktami, przeczytaj ostatni raport eurocenta, przeczytaj analizę i dowiesz się dlaczego może być 250% wzrostu. Reakcja rynku wzrost o ponad 9% coś oznacza. Eurocent c/z 4, a ccs około 10, eurocent się rozwija a ccs od 2 lat zwija i to potężnie. Pozdrawiam
Jedna osoba w analizie wykaże pozytywne perspektywy, druga natomiast negatywne. Ile osób, tyle różnych opinii, nawet w analizach jeśli nie podejdzie się do nich obiektywnie