• Czy warto? Autor: ~Jędrek [79.139.88.*]
    Witam,

Proszę o podpowiedź, w co warto zainwestować 1 tys. zł. na rynku NC?

Pozdrawiam

• Re: Czy warto? Autor: ~22 [62.244.130.*]
    loyd
  • Re: Czy warto? Autor: ~Pożyczka [94.254.198.*]
    Wejdź sobie na forum Eurocent, tam analityk przewiduje wzrost akcji ponad 250%, analiza jest fachowa i wygląda na to że może się sprawdzić gdyż firma w piątek podała fantastyczne wyniki. Poczytaj to nie kosztuje
  • Re: Czy warto? Autor: ~Zdrojek [83.6.199.*]
    Jaki analityk? Skąd wiesz, że jest analitykiem? Różne osoby są na forach. Ja też mogę wejść na forum inne spółki i podszyć się pod analityka, twierdząc, że zyski urosną 200%. Lepiej opierać się na własnych przewidywaniach, niż na czyiś ;)

CCS zaczął poprawiać swoje wyniki, więc możesz się jemu przyjrzeć. Ze swoich spółek, mogę polecić Ci jeszcze PFM, która zapowiada się ciekawie, a pozytywne wyniki testów tylko to potwierdzają
  • Re: Czy warto? Autor: ~Pożyczka [94.254.193.*]
    Analityk nie analityk ale analiza jest porządna, wszystko podparte faktami, przeczytaj ostatni raport eurocenta, przeczytaj analizę i dowiesz się dlaczego może być 250% wzrostu. Reakcja rynku wzrost o ponad 9% coś oznacza. Eurocent c/z 4, a ccs około 10, eurocent się rozwija a ccs od 2 lat zwija i to potężnie. Pozdrawiam
  • Re: Czy warto? Autor: ~Harry [91.227.222.*]
    Podeślesz link do analizy ? Może zainteresuję się :P
  • Re: Czy warto? Autor: ~SS [217.99.0.*]
    Nie uwierzę w żadną analizę. Kiedyś się nimi kierowałem i przejechałem się na dwóch spółkach. Własna intuicja to klucz
  • Re: Czy warto? Autor: ~Muve [213.238.78.*]
    O ta, szczególnie jak analiza dobrze interpretuje wyniki...
  • Re: Czy warto? Autor: ~Zdrojek [83.24.122.*]
    Jedna osoba w analizie wykaże pozytywne perspektywy, druga natomiast negatywne. Ile osób, tyle różnych opinii, nawet w analizach jeśli nie podejdzie się do nich obiektywnie
  • Re: Czy warto? Autor: ~Muve [213.238.78.*]
    Znajdź obiektywnego analizatora i zobaczysz, co powie ;]
  • Re: Czy warto? Autor: ~Zdrojek [83.6.155.*]
    Spokojnie znajdę ;) Szkoda, że nigdzie nie ma analiz z tego roku. Tylko analizy za 2013 i 2014
  • Re: Czy warto? Autor: ~mucha [139.149.31.*]
    Popatrzec tez na spolke SMS Kredyt, tam widac znaczac poprawe, jak to sie rozwinie w kolejnych kwartalach a powinno, bedzie bardzo dobrze
  • Re: Czy warto? Autor: ~Bigi [108.163.182.*]
    no pacze i nie widze znacznej poprawy xD
  • Re: Czy warto? Autor: ~SS [217.99.8.*]
    @Mucha - O każdej spółce można tak powiedzieć :P Nie naganiaj na inne spółki w złych forach. Tutaj rozmawiamy o CCS
[x]
CCS -4,46% 0,54 2025-11-14 13:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.