• Info Autor: ~martin0 [46.112.213.*]
    14 sierpnia raport za 2 kwartał 2015r.
  • Re: Info Autor: ~Lolek [87.205.161.*]
    Gdzie oni go zakopali ? Ma ktoś łopatę ? trzeba zobaczyć co tam napłodzili. Może na poniedziałek wagon stoperanu bedzie potrzebny cholera .....
  • Re: Info Autor: ~martin0 [46.112.213.*]
    Jest już podany raport za 2 kwartał-GPW-Info
    Raport za 2 kwartał-strata netto-5,81mln zł-na poziomie Grupy-6,72 mln -za okres-kwiecień-czerwiec-przed istotnymi działaniami podawanymi w ostatnich komunikatach.
  • Re: Info Autor: ~Pier [178.1.103.*]
    Ostrzegałem przed śmieciem ponad 6mln straty za 2kwartały Prawie 40mln strat z lat ubiegłych Zobowiązań krótkoterminowych kilkanaście milionów Jakim cudem spółka ma zarobić 3mln na koniec roku .Musiałby w sumie w drugim półroczu zarobić prawe 10 baniek Ludzie obudźcie się i nie dajcie się wrobić Dodrukują ponad 25 mln akcji za aport czyli za daromoche .Niech chociaż sprzedadzą je po 10gr to maja na czysto 2,5bańki. a wy chcecie płacić 1,50 za szt .Jest z czego spadać Podali info po to by rozruszać obroty bo pyły prawie zerowe częściowo to im się udało ale zawsze sa tacy którzy z chciwości bo spadło 50% to może zarobią Tylko nielicznym się to udaje .Powodzenia.

Taka strata   -6 727 330,66

Zarząd ocenia sytuację finansową Spółki jako stabilną i niestwarzająca
    ZAGROŻEŃ W KOLEJNYCH OKRESACH.
    Z uwagi na daleko idące zmiany struktury Grupy po zawarciu umowy inwestycyjnej z BMP Holdings Emitent jest w trakcie weryfikacji planów ......Pozdrawiam.
  • Re: Info Autor: ~Lolek [87.205.161.*]
    A czego kolego się spodziewałeś ? zysku za II kw ? Miała być strata zgodna z oczekiwaniem i była. wazne że nie wieksza niż oczekiwano. Wg mnie to juz w obecnej cenie. Tu gra sie zaczyna pod nowe perspekty, a troche sie dzieje. Nie ma co odgrzewać starych kotletów jak idzie nowe. Ja mam nadzieję że na duuuuuży +. Cierpliwości.
    Kolego Pier-zapoznaj się z tematyka porządku  obrad NWZ-ARTNEWS i zapraszam-W-WA ul. Chmielna 73 B.-dnia 22 września 2015 r.
    Dla mnie to tylko projekty żeby nie było jak z Dpependem choć tu przyznam emisja nowych akcji wchodzi w grę a nie dziwne linie kredytowe .Martwi mnie tylko to ze praktycznie za darmochę przejmują Amerykanie tj dostana 25mln akcji niby wycenianych na 2zł równie dobrze można było by napisać 5zł cena nie ma żadnego znaczenia a ilość Spółka pokazał duża stratę więc nie wierze prognozom że niby maja wyjść za cały rok na plus 3mln  ale każdy robi jak chce.
  • Re: Info Autor: ~kefir [94.254.145.*]
    Dnia 2015-08-15 o godz. 10:27 ~Pier napisał(a):
    > Dla mnie to tylko projekty żeby nie było jak z Dpependem choć tu przyznam emisja nowych akcji wchodzi w grę a nie dziwne linie kredytowe .Martwi mnie tylko to ze praktycznie za darmochę przejmują Amerykanie tj dostana 25mln akcji niby wycenianych na 2zł równie dobrze można było by napisać 5zł cena nie ma żadnego znaczenia a ilość Spółka pokazał duża stratę więc nie wierze prognozom że niby maja wyjść za cały rok na plus 3mln  ale każdy robi jak chce.

hahahaahah koleś bez akcji kalina zeby spadło na 1 zł hihibih
    masz tu tekst

W USA, spółka Artnews Limited, podmiot w 100% zależny spółki Artnews S.A. i jednocześnie kluczowy segment biznesowy grupy, ogłosiła wygenerowanie zysku netto w kwocie 0,21 mln USD za okres pierwszych sześciu miesięcy w roku 2015 (w porównaniu do 0,33 mln USD straty za ten sam okres w roku 2014), uzyskując pozytywną rentowność na sześć miesięcy wcześniej niż to zakładano,  przy 85% wzroście przychodów w USD (2,77 mln USD za okres pierwszych sześciu miesięcy w 2015 w porównaniu do 1,50 mln USD za ten sam okres w 2014).
    to wytłumacz mi skąd te przeszło 6mln straty w raporcie ? z sufitu spadło ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.193.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ARTNEWS 17,65% 0,20 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.