• no ktos sie ruszy? Autor: ~xyz [31.1.94.*]
    przeciez jest jak za darmo - ma byc nawet kurs dwu czy trzy cyfrowy - tak piszecie,a po 2 złote nikt nie chce?
    coś mi tu wygląda na naciaganie ludu, wczoraj był piękny batonik na S za 2 złote i nikt nic nie skubnął
    oj nieładnie
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~lojalny [81.210.69.*]
    wiesz rozumiesz to działa jak cukier
    jak jest po 2 złote to nikt nie kupuje a jak był po 5 to znikały
    z półek wszystkie zapasy
    rozumiesz

tak też tutaj bedzie
    jak Apanecik będzie po 20 zł to
    jak świeże bułeczki pójdzie
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~Greg [94.65.34.*]
    Czas najwyższy podać info o nowym kontrakcie. W tym tygodniu czy w przyszłym?
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~Greg [79.130.199.*]
    Co za pajac wystawia jakieś śmieszne ilości na ukrytym a jak się bierze to znika he he. Niech wystawi całość i grzecznie odda przed infem o patencie he he.
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~mm [185.22.136.*]
    czy sie jutro kupi
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~ppp [213.199.214.*]
    kupi się i to po taniości.
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~ENERG [5.174.127.*]
    zawieszą go wreszcie!!!!
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~ENERG [5.174.127.*]
    i jeszcze nowe info, co Wy na to??
    Zarząd APANET S.A. z siedzibą we Wrocławiu („Emitent”) informuje, iż w dniu 24 sierpnia 2015 roku otrzymał od Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad Oddziału w Katowicach zawiadomienie o wyborze jako najkorzystniejszej oferty złożonej przez Konsorcjum, którego członkiem jest spółka zależna od Emitenta APANET Green System sp. z o.o.

Otrzymane zamówienie udzielone zostało w trybie przetargu nieograniczonego i dotyczy zaprojektowania oraz uruchomienia systemu oświetlenia drogowego na trasie autostrady A1, odcinek Sośnica-Maciejów wraz z węzłem Gliwice Wschód. Cena brutto oferty złożonej przez Konsorcjum wynosi 1.383.750,00 zł, a na przedmiot umowy udzielona zostanie 4-letnia gwarancja.
  • mnie akurat to nie dziwi, czekam na kolejne raporty z większymi niż dotą Autor: ~yankee [31.6.135.*]
    d przychodami. spóła z niesamowitym potencjałem. Cierpliwi powinni dobrze zarobić.
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~Greg [79.131.156.*]
    No i mamy info ale ja czek na troszkę inny temat.
    Raport EBI
    typ raportu
    Raport Current
    numer
    23/2015
    data dodania
    2015-08-24 16:13:56
    spółka
    APANET Spółka Akcyjna
    Wybranie przez GDDKiA jako najkorzystniejszej oferty Konsorcjum z udziałem APANET Green System sp. z o.o.
    Zarząd APANET S.A. z siedzibą we Wrocławiu („Emitent”) informuje, iż w dniu 24 sierpnia 2015 roku otrzymał od Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad Oddziału w Katowicach zawiadomienie o wyborze jako najkorzystniejszej oferty złożonej przez Konsorcjum, którego członkiem jest spółka zależna od Emitenta APANET Green System sp. z o.o. 

Otrzymane zamówienie udzielone zostało w trybie przetargu nieograniczonego i dotyczy zaprojektowania oraz uruchomienia systemu oświetlenia drogowego na trasie autostrady A1, odcinek Sośnica-Maciejów wraz z węzłem Gliwice Wschód. Cena brutto oferty złożonej przez Konsorcjum wynosi 1.383.750,00 zł, a na przedmiot umowy udzielona zostanie 4-letnia gwarancja.

Informacja o podpisaniu ostatecznej umowy na ww. zamówienie przekazana zostanie przez Emitenta odrębnym raportem bieżącym.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu „Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect”

Osoby reprezentujące spółkę:
    • Andrzej Lis - wiceprezes zarządu
    powrót
    drukuj
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~Greg [79.130.199.*]
    Bedą dzisiaj wyrywać sobie towar z rąk. He he
  • Re: no ktos sie ruszy? Autor: ~Frytka [188.146.5.*]
    Greg jaki kontrakt masz na myśli ? Widzę że ładnie wyczułeś taiming infa.
[x]
APANET 0,00% 1,06 2025-11-20 09:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.