Fakt, spółka została zgrana i zapomniana. Tak się robi: Jest emisja akcji wydrukowanych za nic. Potem ich emisja. W dniu emisji podbitka i jeszcze potem krótko i potem wywalanie bezwartościowego papieru ludziom. Ludzie się łudzą i kupują. Niestety kupiłem także ja. Kupowałem bezwartościowy papier, który spadał, a ja myślałem, że odbije. A to był śmieć, gówno, łajno. i go kupowałem, a ono było coraz niżej. Wprowadzenie NC jest wykorzystaniem inwestorów indywidualnych. Zobaczcie ile spółek z tych z NC są w trendzie wzrostowym? Bardzo mało. Prawie nic. Jest tych spółek na NC 500, chyba 700 i praktycznie wszystkie są w trendzie spadkowym.
Trzeba się pogodzić ze śmiercią. A jak mi ktoś tam kilka lat temu pisał, że jest tragedia, uciekać. On pisał, i ostrzegał, że to spółka tragedia. Żebym go usłuchał...Byli dobrzy ludzie i mnie ostrzegali, a ja ich zlekceważyłem.
No właśnie. Raport pokazuje że że spóka mimo prób restrukturyzacji nadal radzi sobie fatalnie. Spadły przychody, wzrosła znacznie strata z działalności w porównaniu do ub.roku. Jak tak dalej pójdzie to pobity zostanie milion straty rocznej. Sprzedaż nieruchomości zrobił z firmy wydmuszkę i tylko jednorazowo zasilił kwotowo co poprawiło wynik kwartału. Mimo wszystko współczuję inwestorom którzy zostali ze swoimi wydmuszkami,przepraszam akcjami spółki.