Faktem jest ze ty zagrał naprawdę ostro, ale jakoś to chyba przeżyjemy. A dziewczynę zostawcie w spokoju. Choc dziwi mnie Jej estyma jaka dazy papiery Orphee i Cormay jakby nie było wokoło dziesiątek innych. trochę rozumiem te postawe ja mam tak z Black Pointem. Ale on przynajmniej pokazuje wyniki. Dobrej nocy
ja to trochę nieśmiała jestem, ale jak zobaczę Ci na innym forum, to może się ośmielę i tam też coś napiszę, no i przy okazji może coś wreszcie zarobię
nie znam się na giełdzie, znam się na ludziach, i uwielbiam konflikty dlatego tutaj czuje się jak ryba w wodzie
a takie reakcje jak przedmówcy, to taki rodzaj przyjemności jaki się ma patrząc na kogoś wytrąconego z równowagi, kto z tym nie może nic zrobić, trochę to śmieszne i trochę żałosne, ale po mnie zupełnie spływa
niech sobie spuści napięcie w ten sposób, może w inny nie może
Ludzie zajmijcie sie tradingiem a nie minusami na forum. ile Wy macie lat,po kilkanaście? :)) trzeba było czuc pismo nosem. Mail do mnie czysty_absynt@wp.pl
Ja sie nie dziwie ze tt i inni na innych spółkach wała Was w rogi. Mnie tez czasem wała ale nie skamle jak ci... Dziś rzeczywiście kobiety maja większe jaja od Was Myślałem ze jesteście bardziej rozsądni. Jeszcze Was Tt wyrąbie nie raz kotki. A potem Plocica i lapinski wycofując Orphee. ja mam 5500 pln po o.85 ale miauczącej jakbyście włożyli tu wszystko. Tylko dlatego ze było tanio. Chciwość kotki chciwość... Trzeba jeszcze sprytu.