Jak to komu . Przeczytaj raport to się dowiesz. Jak zmienią nazwę na Jak zmienią nazwę na SEMMaster to może być ciekawie jazda z kursem na północ.!!!!!!!!!
Baco - ale przed raportem nie byłeś takim optymistą, miało być tak źle atutem taka zmiana z twojej strony. No i pisze w raporcie dokładnie ile jest akcji jakiej serii
A czy ja gdziekolwiek pisałem ,że jest źle . O ile sobie przypominam , to pisałem ,że drukarze drukują i drukują po nominale. Bałem się tylko tego ,żeby po dopuszczeniu do notowań nowych akcji nie spuścili kursu na nominał i tyle. Gdzie indziej pisałem,że mogą wyjechać z kursem nawet na kilkadziesiąt złotych. Przecież do tej pory to oni guzik robią, a jak weszli amerykanie to może w końcu zaczną co produkować.!!!!!!!!!!
Baco nie chce mi się szukać wszystkich twoich wpisów ale jednak z nich wprowadzający w błąd a zarazem hamówka w twoim wpisie do mnie masz tu- Dnia 2015-07-17 o godz. 10:45 ~dandi77 napisał(a): > Baca a ty na co liczysz? Przecież według ciebie dodrukowali 90 milionów akcji i walą w rynek.
Wiedziałem żeś głupi , ale żeby aż tak głupi. Masakra !! Co za forumowicz !!! Przecież te 90 mln są scalone i jest ich ponad 4,9 mln.!!!
Re: Baca czytaj ze zrozumieniem a nie udawaj Zgłoś do moderatora Nie wiedziałem ,że z takim baranem będę miał przyjemność. Chłopie zrozum,że jak masz 5 mln akcji o wartości nom, 2 zł, czyli już tych nowych , to przeliczając na stare papiery o wart nom, 10 gr. trzeba te 5mln pomnożyć przez 20 , a 2 zł podzielić przez 20 , tyle. Jaj , to TY nie masz.!!!!!!!!!
Napisałem na podstawie tego co przeczytałem w raportach : "Scalenie obejmuje owszem tylko akcje w obrocie i ma być ich 237 000 szt, serii a,b,c,d,e,, a 2 263 000 sztuk jest dodrukowane , czyli razem 2,5 mln sztuk o nom 2 złote. Do tego dodruk 2,5 mln seria G i mamy razem 5 mln sztuk o wart nom. 2 złote. Wszystko pisze w protokole z NWZ spółki WEEDO. Naucz się czytać, a ja nikogo nie wprowadzam w błąd bo sam mam papier i nie chce stracić.!!!!!!!". Tyle i czekam na wzrosty bo chcę coś zarobić a nie kisić się całe miesiące.!!!!!!!!!!!