• duszenie kursu trwa Autor: ~epi [31.128.8.*]
    a ty kwasiolina czarny pierowcu juz się nie odzywaj
  • Re: duszenie kursu trwa Autor: ~greg [46.77.124.*]
    jakie duszenie? Tych akcji nikt nie chce, a pełno jest ludzi, którzy chcą sprzedać
    niedługo chyba przyjdzie desperacja - wyrazem takiej desperacji jest kasowanie wątków na tym forum
  • Re: duszenie kursu trwa Autor: ~ksos [88.199.56.*]
    Nikt z drobnych nie chce drogo kupować, proste wytłumaczenie....
    ale to towarzystwo naganiaczy twierdzi ze jej tanio
  • Re: duszenie kursu trwa Autor: ~bverwi [188.146.53.*]
    bo jest tanio, popatrz na to ile mają żywej gotówki, amatorze.
  • Re: duszenie kursu trwa Autor: ~Bossa [109.173.164.*]
    musisz być bardzo zdesperowany skoro na ponad 800 firm notowanych na GPW i NC tak dokładnie orientujesz się co dzieję się na forum Epigona, nie będąc zainteresowany tą spółką. Ja wypowiadam się na forach tylko w momencie zainteresowania daną spółką i nie skaczę po innych forach w celu siania zamętu wypocinami.
    znam wszystkie spółki, ale to co odchodzi na tym forum jest skandalem. Takiej manipulacji nie ma nigdzie indziej. Jesli to ty bossa jesteś moderatorem, to sprawa powinien zająć się KNF
  • Re: duszenie kursu trwa Autor: ~kwasiolina [89.69.207.*]
    Dnia 2015-08-13 o godz. 12:47 ~greg napisał(a):
    > znam wszystkie spółki, ale to co odchodzi na tym forum jest skandalem. Takiej manipulacji nie ma nigdzie indziej. Jesli to ty bossa jesteś moderatorem, to sprawa powinien zająć się KNF

nie tylko na tej spółce kasuje się niewygodne posty , np. na jsw petrolinveście 11 bit a także na trakcji gdzie udzielałem konkretnych wskazań co do kursu kasowano moje wątki i nie tylko moje . Nie śledzę wszystkich spółek ale być może to jest chleb powszedni tego portalu
    pewnie moderator zaraz skasuje post :)
    ps. kiedyś pisałem o petrolu że będzie niezła jazda w górę - tak uważałem i tak tez się stało kurs wzrósł z 1zł na 2,20 zł post mój skasowano szybko , przykłady mozna mnożyć choćby z epigonem gdzie uważałem że kurs zleci mocno w dół i także kasowano moje posty a nawet całe wątki - kurs epigona był wtedy po 25-28 groszy .....
  • Re: duszenie kursu trwa Autor: ~jaaa2 [88.199.56.*]
    Panowie, gdzie są widły? ;)
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.