....no to czyje podpisy widnieją na karcie wzorów podpisów w szwajcarskim banku? już widzę jak szwajcarski bank wybiera moralniejszą Radę Dyrektorów....
do tej pory były podpisy 4 członków zarzadu którzy utracili mandat 30 czerwca od odbycia walnego rozporzadzanie majatkiem może być przestepstwem brak uprawnień dotyczy to również tuorów
Dnia 2015-08-09 o godz. 12:58 ~pol napisał(a): > do tej pory były podpisy 4 członków zarzadu którzy utracili mandat 30 czerwca > od odbycia walnego rozporzadzanie majatkiem może być przestepstwem brak uprawnień > dotyczy to również tuorów >
jak Płocica pokaże wpis do KRS i że ma dostęp do rachunku bankowego spółki to wtedy uwierzę, że przeją kontrolę operacyjną nad Orphee
Kuba ... nie obrażaj zera :) no cóż jej czas dobiega końca razem z tt nastąpił wypad z baru:) ale co natłukli naczyń :) to ich :) raport półroczny może być nieciekawy goście zrobili ? max transfer kasy ze spółki czy nowa sytuacja będzie lepsza ? czas pokaże
z poziomu poniżej zera gratulacje dla nowego Przewodniczącego Rady Dyrektorów
Janusz jak minął dzień?
jak prezesi spółek zależnych złożyli Ci gratulacje? Rosja? Włochy? Irlandia?
znalazłeś dokumenty finansowe? mam nadzieje, że nowy audytor już wziął się do roboty, czas leci a ja potrzebuje kasę na zeszyty do szkoły
słynny zespół sprzedażowy Orphee na pełnych obrotach, wszyscy w komplecie stawili się rano w pracy?
oświadczenie fajne, końcówka mi się najbardziej podobała, "manipulacja wprowadzająca akcjonariuszy w błąd", mam nadzieje że czeka nas kolejne doniesienie do prokuratury, do polskiej czy szwajcarskiej już postanowiłeś???
no i kurs Cormay w stabilnym trendzie, bez paniki na rynku, same good news
"Naszym priorytetem jest teraz jak najszybsze umożliwienie audytorowi rozpoczęcia prac nad raportami finansowymi."
...a ja myślałam że już zaczął
no i wyszło szydło z worka, wyrzuciliście Tomasza z NWZA, oj nie trzymacie standardów Panowie, to może się nie spodobać szwajcarskiemu wymiarowi sprawiedliwości, oni lubią zachowanie zgodne ze standardami...