Szanowny Zarząd mógłby z łaski swojej publikować informacje nt. postępu prac nad urządzeniem. W czerwcu miał ruszyć nabór wniosków o dofinansowanie ale też o tym cicho. Standardy NC niestety prawie wszędzie są takie same. Nie można więc dziwić się wszelkim krytykom, tym grzecznym i mniej grzecznym oraz nastawieniu i opinii która jak smród ciągnie się za większościowymi. Zasłużyli sobie traktowaniem drobnych.
Witaj abes. Postanowiłem nie pisać na forum tego smiecia, ale wtrącę kila słów hehe. O tym jak gumofilce traktują ulicę piszę od kilku miesięcy, ale wroclawska maskotka czyli naganiacz krucik nadal pisze pochwalne teksty nt. tego śmiecia. Mija miesiąc i cisza hehe nt. złożenia wniosku lub nie hehe. Ale czego się spodziewać po gumofilcach, ktorzy opracowują urządzenie zwane drukarka akcji za free hehe. Pozdrawiam ;)
Nie było nigdzie takiej informacji ;) Dopiero Soros wytrzasnął to nie wiadomo skąd i zaczął krytykować spółkę ;)
Też jestem za tym, żeby spółka informowała o postępach prac, ale spółki mają do siebie to, że po prostu tego nie robią. Tyczy się to każdej spółki na NC. Informacje na temat postępów itp będziemy poznawać w wynikach testów, nie wcześniej, nie później
W związku z opracowaniem planowanego harmonogramu realizacji prac przez spółkę zależną Milestone Ophthalmic związanych z opracowaniem urządzenia do iniekcji doszklistkowych oka oraz uzyskaniem zezwolenia na wprowadzenie produktu do obrotu na rynku amerykańskim oraz europejskim, spółka Milestone Ophthalmic zamierza ubiegać się o dofinansowanie projektu zakładającego rozwój tego urządzenia. Milestone Ophthalmic rozpoznał możliwości pozyskania dofinansowania na realizację projektu zakładającego rozwój urządzenia do iniekcji doszklistkowych oka w ramach, którego stwierdzono, że istnieje możliwość pozyskania dofinansowania (dotacji) zarówno w programach europejskich jak i krajowych. W związku z tym Milestone Ophthalmic zamierza w terminie do końca czerwca 2015 r. złożyć wniosek o dofinansowanie projektu zakładającego rozwój urządzenia do iniekcji doszklistkowych oka w ramach strategicznego programu badań naukowych „PROFILAKTYKA I LECZENIE CHORÓB CYWLIZACYJNYCH” – Strategmed III organizowanego przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju. Szacowana kwota dofinansowania, o jaką zamierza wnioskować Milestone Ophthalmic to ok. 12 mln zł. Z kolei cały projekt będzie się starał o dofinansowanie w wysokości ok. 24 mln zł (Milestone Ophthalmic wraz z konsorcjantami).
No popatrz krucik jaki z ciebie znwca tematu hehehe. Inni muszą cie informować o tak istotnych sprawach dla twojej perelki hehehehe. Tak to jest jak się ślepo nagania gumofilcu z Wrocka hehehehe.
Dzięki Demot. Być może spolka poinformuje nas dopiero po przejściu weryfikacji merytorycznej wniosku. Nic nie wiemy z jakiego programu startują i do kiedy są nabory wniosków... W ogóle w sumie nic nie wiemy ;)
Nie podlizuj się Krucik. Bo wcale Cię nie lubię. Chłopaki mają trochę racji co do zasad i informacji przekazywanych przez spółkę. Nie tylko ta zresztą w grupie WDM. A jak już tak wszystko zachwalasz i ich bronisz to tez mogłeś się pochylić troche i poszukać w internecie twardych materiałów obronnych na Twoje słowa. Wracając do tematu to plus jest taki ze wiedzą jak wnioski pisać. W poprzedniej edycji Strategmed II dotacje otrzymali PFM i MMD
Nie podlizuję się i uwierz mi, że ja Ciebie też nie lubię, udało mi się stracić sympatię do Ciebie parę miesięcy temu ;)
Nie muszę szukać materiałów broniących ich, bo sami potrafią się obronić swoim projektem. Za miesiąc, czy dwa, okaże się, czy otrzymają na projekt dotacje. Trzymam za to kciuki