Dokladnie. Taka porazka jaka byla na debiucie bedzie sie dlugo ciagnac za tym papierem. 16 zl jest nie do przelamania w perspektywie nawet roku wg mnie.
To nie jest spółka gdzie musi byc powód ,aby kurs wzrósł o 50% - moze i wiecej . spekulacja przed nami i jest wiecej niz pewne ze zobaczymy tu bardzo duże wzrosty . 40-50 zł jeszcze na jesieni
Podzielam zdanie przedmówcy. Uważam, że fundusze będą jeszcze robiły cuda na kursie. 40-50 jest możliwe. Tak mogą pograć pod koniec okresu rozliczeniowego Tak będą sobie nabijać statystykę. A tak normalnie to 40 przewiduję na początek przyszłego roku. Jak tylko zainstalują pierwsze urządzenia i jak zrobią prezentację działania prototypu w TV.
ja poprostu narazie dokupuje i wiem że będzie grubo że aż strach do ilu dojdzie nie wiem w USA ,CHINY i reszta świata czeka zatem ja poprostu też czekam
Ja w piatek i dzisiaj wyszedlem juz tego papiera. Jak wroci spowrotem na 12 zl to pomysle czy ponownie sie w to pakowac. Panowie co sobie tu urzadzaja koncert zyczen niemile sie rozczaruja.
Witam wszystkich ubranych w brastera i kto miał racje ze poleci po emisji ale już słyszę pierwsze jaskółki ćwierkające o cenie dziś to 40-50 przed emisja było 300 dodam ze chyba po splicie