Ładna podpie...lka po danych z rynku pracy w USA. Dolarki najpierw ostro w gore a teraz ? :D ciekawe czy trend sie utrzyma. Sam sie mialem zapakowac za raz po danych ale coś mnie tknęło i nie... Mainstream nakrecał, na wzrosty, że niby te dane sa pozytywne... Cala ta kampania z podwyzkami stop w usa to dla mnie jedna wielka lipa... Ciekaw jestem co Wy myslicie o tym...
Ja juz zacieralam rece ze funt znowu do gory ... a tu podpucha ha ha ... funt znacznie stracil od wczoraj ... a funty sie kisza. Jest tu jakis wrozbita
Tak wygląda jakby jeszcze nie zaczął spadać .Ja popchnąłem absolutnie wszystko.3,85 za dolca i 4,19 za euro to bajka.Teraz czekać na przeceny i kolejny szum.Ale zagranie z Lochartem to majstersztyk GS.Wyszyścił zdrowo rynek i podkręcił go
No z funtem też ładnie pojechali. Dla mnie to jest wszystko jedno wielkie golenie frajerow, z Grecja, z podwyzkami stop w USA... na koniec oglosza ze wycofuja sie bo gospodarka za slaba i przyjdzie nowy temat.... kto zarobil ten zarobil.... ciekawe co na to banksterka ze Szwajcarii...
dużo ostatnio dolarów wycofano z rynku... dlatego zresztą tak mocno poszedł w górę. ten proces będzie zresztą jeszcze kontynuowany. dolar będzie coraz trudniej dostępny aż do nieuchronnego kryzysu. wtedy Rynek zostanie zalany masą dolarów głównie chińskich.
podpuchy były 3: pierw dane słabe więc dolar w dół, potem rewizja poprzednich in plus więc dolar w górę i na koniec jednak powrót do pierwotnej reakcji... kto był szybki mógł edka powozić