• Podpucha po danych - USD Autor: ~JP [78.8.105.*]
    Ładna podpie...lka po danych z rynku pracy w USA. Dolarki najpierw ostro w gore a teraz ? :D ciekawe czy trend sie utrzyma. Sam sie mialem zapakowac za raz po danych ale coś mnie tknęło i nie... Mainstream nakrecał, na wzrosty, że niby te dane sa pozytywne... Cala ta kampania z podwyzkami stop w usa to dla mnie jedna wielka lipa... Ciekaw jestem co Wy myslicie o tym...
  • Re: Podpucha po danych - USD Autor: ~__Asia__Asia__ [66.249.81.*]
    Ja juz zacieralam rece ze funt znowu do gory ... a tu podpucha ha ha ... funt znacznie stracil od wczoraj ... a funty sie kisza. Jest tu jakis wrozbita
  • Re: Podpucha po danych - USD Autor: ~Martin [78.131.213.*]
    Tak wygląda jakby jeszcze nie zaczął spadać .Ja popchnąłem absolutnie wszystko.3,85 za dolca i 4,19 za euro to bajka.Teraz czekać na przeceny i kolejny szum.Ale zagranie z Lochartem to majstersztyk GS.Wyszyścił zdrowo rynek i podkręcił go
  • Re: Podpucha po danych - USD Autor: ~JP [78.8.105.*]
    No z funtem też ładnie pojechali. Dla mnie to jest wszystko jedno wielkie golenie frajerow, z Grecja, z podwyzkami stop w USA... na koniec oglosza ze wycofuja sie bo gospodarka za slaba i przyjdzie nowy temat.... kto zarobil ten zarobil.... ciekawe co na to banksterka ze Szwajcarii...
  • Re: Podpucha po danych - USD Autor: ~rostoski [159.205.156.*]
    oczywiście że podpucha.
    i oczywiście że dolar jeszcze pójdzie do góry.
    RGR ustawiony
  • Re: Podpucha po danych - USD Autor: ~rostoski [159.205.156.*]
    dużo ostatnio dolarów wycofano z rynku...
    dlatego zresztą tak mocno poszedł w górę.
    ten proces będzie zresztą jeszcze kontynuowany.
    dolar będzie coraz trudniej dostępny
    aż do nieuchronnego kryzysu.
    wtedy Rynek zostanie zalany masą dolarów
    głównie chińskich.
  • Re: Podpucha po danych - USD Autor: ~gość [83.168.87.*]
    podpuchy były 3: pierw dane słabe więc dolar w dół, potem rewizja poprzednich in plus więc dolar w górę i na koniec jednak powrót do pierwotnej reakcji... kto był szybki mógł edka powozić