• Uwaga Autor: ~Gies [217.97.224.*]
    Nie kupuj - windują kurs żeby ożenić akcje z nowej emisji.
  • Re: Uwaga Autor: ~Tymonis [77.254.26.*]
    Można prosić o źródło tejże informacji?
  • Re: Uwaga Autor: ~Gies [217.97.224.*]
    Jak ktoś emituje 100 % akcji po 0,10 to po to żeby je ożenić. A rzekoma złotówka na akcji to święty Grall dla wierzących.
    Biorąc pod uwagę  próby podjęcia innych działalności w celu rozłożenia ryzyka to bzdura . A spółka powstała po to żeby ściągnąć kasę z rynku od naiwniaków. Sorry. Jak zostaniecie bez kasy dajcie znać.
  • Re: Uwaga Autor: ~Tymonis [77.252.72.*]
    Tak, tak tak... A na Marsie są ufoludki jedzące kamienie, bo w końcu Mars istnieje, więc jest to logiczne... Człowieku, daj spokój, przecież widać, że skupiłeś sobie.
  • Re: Uwaga Autor: ~Tymonis [77.254.26.*]
    Proszę, proszę, człowiek na papierosa wyszedł i co, obkupiłeś się już Gies czy jeszcze nie?
    Na rynku jestem od lat. Takie wyciąganie to nie problem gdy spółka handluje swoimi akcjami po przez słupy.
    I jeszcze jedno ciekawe jak wyglądają kwestie podatkowe przy sprzedaży akcji na umowy cywilnoprawne w rodzinie po abstrakcyjnych cenach. A jedno jest pewne, że nie poszła za tym gotówka. 
  • Re: Uwaga Autor: ~Tymonis [77.252.72.*]
    Co do pierwszej Twojej wiadomości to ja poproszę o jakieś źródła, sam jestem ciekaw. Tylko bardzo proszę konkret skoro tak to chcesz wykazać. Jeśli okaże się to prawdą to masz rację, a jeśli nie to ja mam.
    Co do drugiej, jeżeli masz jakieś podejrzenia to złóż doniesienie do prokuratury, a nie pisz na forum.
    Drogi inwestorze. Mam już dwie spółki które zrobiły ten sam numer i sprawa jest w toku ale marnie to widzę. Bo w Polsce nie ma rady na te dziady. Akcji PIK nie posiadam ale wkurza mnie to że ten sam numer przechodzi za każdym razem,.
  • Re: Uwaga Autor: ~Tymonis [77.254.19.*]
    Szanowny kolego, może podasz mi konkrety oraz jakiekolwiek źródła Twojego myślenia? Nie kłócę się, że chcę naganiać obecnie czy cokolwiek, po prostu interesuje mnie ta informacja.
  • Re: Uwaga Autor: ~asd [79.188.193.*]
    biorą, aż furczy...
  • Re: Uwaga Autor: ~Tymonis [87.205.129.*]
    Mówiłem. Nie tylko ja z resztą. Osoby typu Gies przynajmniej wyciągnęły sobie od leszczy akcje i teraz już są do przodu... Moim zdaniem spokojnie w ciągu najbliższych dniach przekroczy i 60 groszy, a jest szansa zarobić, bo widzę, że ktoś już pęka i puszcza akcje jeszcze poniżej 50 gr.
[x]
ADATEX 5,00% 1,47 2025-09-26 15:30:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.