Biorąc pod uwagę próby podjęcia innych działalności w celu rozłożenia ryzyka to bzdura . A spółka powstała po to żeby ściągnąć kasę z rynku od naiwniaków. Sorry. Jak zostaniecie bez kasy dajcie znać.
Tak, tak tak... A na Marsie są ufoludki jedzące kamienie, bo w końcu Mars istnieje, więc jest to logiczne... Człowieku, daj spokój, przecież widać, że skupiłeś sobie.
I jeszcze jedno ciekawe jak wyglądają kwestie podatkowe przy sprzedaży akcji na umowy cywilnoprawne w rodzinie po abstrakcyjnych cenach. A jedno jest pewne, że nie poszła za tym gotówka.
Co do pierwszej Twojej wiadomości to ja poproszę o jakieś źródła, sam jestem ciekaw. Tylko bardzo proszę konkret skoro tak to chcesz wykazać. Jeśli okaże się to prawdą to masz rację, a jeśli nie to ja mam. Co do drugiej, jeżeli masz jakieś podejrzenia to złóż doniesienie do prokuratury, a nie pisz na forum.
Drogi inwestorze. Mam już dwie spółki które zrobiły ten sam numer i sprawa jest w toku ale marnie to widzę. Bo w Polsce nie ma rady na te dziady. Akcji PIK nie posiadam ale wkurza mnie to że ten sam numer przechodzi za każdym razem,.
Szanowny kolego, może podasz mi konkrety oraz jakiekolwiek źródła Twojego myślenia? Nie kłócę się, że chcę naganiać obecnie czy cokolwiek, po prostu interesuje mnie ta informacja.
Mówiłem. Nie tylko ja z resztą. Osoby typu Gies przynajmniej wyciągnęły sobie od leszczy akcje i teraz już są do przodu... Moim zdaniem spokojnie w ciągu najbliższych dniach przekroczy i 60 groszy, a jest szansa zarobić, bo widzę, że ktoś już pęka i puszcza akcje jeszcze poniżej 50 gr.