• Wzrosty !!! Autor: ~arek [89.151.41.*]
    Jak mięczaki będą pękać i sprzedawać by się wyzbyć....bez logiki.....zwalając kurs o 30% to tylko pogratulować głupoty ...... nowicjusze i partacze !!!. Wskaźniki pokazują jasno i czytelnie .....minimum 1 zł !!!!!
  • Re: Wzrosty !!! Autor: ~Tymonis [77.254.26.*]
    Widzisz, ja to wiem, Ty to wiesz, ale ludzie nie chcą wchodzić za bardzo. Dzisiaj jakiś gość napisał tylko na forum pytanie o to czy wejść w to i tyle. Jak ludzie wywalili kasę z banków to niech ulokują tutaj, co im szkodzi... Przynajmniej jest szansa na zarobek, a nie kolejny depozyt.
  • Re: Wzrosty !!! Autor: ~Stefan [83.21.5.*]
    Wystawiają pokażne ilości na sprzedaż nie po to żeby sprzedać,ale po to żeby Was wystraszyć !!!

oni doskonale wiedzą,że przy tak niskiej płynności nie sprzedadzą tych ilości na jeden rzut,straszą żeby zmusić Was do oddania po taniości !!! 
    Pan Panie Stefan wyjąłeś mi to z ust.
    Potrafi mi ktoś wytłumaczyć czemu ludzie nie chcą wejść w coś co może im przynieść zysk tylko wolą siedzieć na balonie(PKN) lub na bankach, które ostatnio co chwila dostają po tyłku?
  • Re: Wzrosty !!! Autor: ~asd [91.189.30.*]
    to już te wzrosty? czy jeszcze nie?
  • Re: Wzrosty !!! Autor: ~arek [89.151.41.*]
    Lubię taką ciszę..............burza się zacznie niebawem :)
    nom, burza będzie jak batony z 29,30 znikną to będzie tylko skok do pustego basenu
  • Re: Wzrosty !!! Autor: darek0616 [83.22.250.*]
    nie ma sie co dziwic korekta zawsze musi byc, pytanie co dalej?? moze jakies info bedzie dzis? tego nikt nie wie, chociaz dziwi mnie ze pojawily sie obroty zawsze tak jest jak cos sie dzieje
    Owszem, jest obrót, bo kilku myślących skupuje po taniości, żeby można było zarobić. Oczywiście do tego trzeba mieć trochę pomyślunku i trochę odwagi, a nie tak jak typowy Kowalski, któremu brak tego i tego.
  • Re: Wzrosty !!! Autor: ~jk [83.8.134.*]
    panowie dlaczego nie naganiacie tez na "parkiecie" :P
  • Re: Wzrosty !!! Autor: ~oklepane [31.178.129.*]
    Zawarcie umowy z autoryzowanym doradcą i od razu zaczęło się co dziać na forum, a i kurs trochę poleciał i zaczęło latać przy niedużych obrotach, na dłuższą metę trzymać za duże ryzyko, na szybkie wzrosty szansa jest, bo już tak tutaj było, ale w dłuższej perspektywie opcja nijaka. W przypadku spólki widać po zagraniach że chodzi o wyciąganie kasy od leszczy, spółka na GPW zagości tak - jak jutro w trójmieście minus 15 stopni celsjusza
  • Re: Wzrosty !!! Autor: ~Tymonis [77.252.72.*]
    Na GPW zapewne zagości tak jak w Trójmieście -15 stopni, czyli najszybciej za pół roku jak nie dłużej, ale normalny człowiek inwestuje o wiele wcześniej. Z resztą chyba nie muszę koledze tłumaczyć tej dziedziny :)
    Naganiacie? A po co? Piszemy to co myślimy i tyle. Poza tym na parkiecie już od dłuższego czasu pisali, że pójdzie w górę i poszło. Nie jest to jeszcze 1-3zł, ale już cokolwiek się dzieje. Firma ma spore szanse na duże zyski i zwiększenie swojej wartości poprzez kontakt z doradcą.
    widzę, że rośnie zgodnie z oczekiwaniami ;)
  • Re: Wzrosty !!! Autor: ~xcb [5.174.156.*]
    hehe tymonis s;e ty bezmyślny jestes podbili smiecia i nie ma gdzie skoku oddac to paruplatnych naganiaczy jak ty pisze an forum hehe do piątku 10gr nara tyle w temacie!
    Tak, właśnie widzę jak spada :D
    szarpią, aż trzęsie w posadach, no i ta wymowna 1 akcja :)
[x]
ADATEX 0,38% 1,33 2025-11-14 15:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.