• RADPOL - wyniki Autor: ~yrty [195.78.239.*]
    Co obstawiacie?

Według mnie przychody będą wyraźnie wyższe, natomiast zysk lekko wyższy, gdyż robią restrukturyzację firmy.

Jakby nie było firma z perspektywami i dobrą dywidendą :)
  • Re: RADPOL - wyniki Autor: ~yrty [195.78.239.*]
    Ciekawi mnie ta cisza tutaj. Dzisiej dzień przyznania dywidendy, jutro wyniki a na spółce 1000 akcji obrotu?

Najczęściej jak jest cicho to jest odpał, Ci co wiedzieli to kupowali miesiąc temu, wtedy były dużo większe obroty.
  • Re: RADPOL - wyniki Autor: ~rrr [37.47.2.*]
    Wiem z doświadczenia, że restrukturyzacja spółki nie trwa kilka miesięcy a może się przeciągnąć na lata, więc wielu podchodzi do tej spółki ostrożnie. Jak ktoś nie wierzy to proszę zapoznać się z działalnością spółki RAWLPLUG - też miał być szybki wzrost a jednak nie wszystko wypaliło i trzeba było sporo czekać zanim się unormowało a sprawdzianem dla RAWLPLUG będzie półrocze dla RADPOLU - tego nikt nie wie ...........
  • Re: RADPOL - wyniki Autor: ~yrty [195.78.239.*]
    Jak oceniacie wyniki, według mnie trochę rozczarowujące, ale nie można powiedzieć że złe.

Istotna sprawa, że zwiększyły się przepływy na inwestycje, a to dobry znak.  
  • Re: RADPOL - wyniki Autor: ~kc [178.217.249.*]
    w kierunku spadku ceny za akcje.
  • Re: RADPOL - wyniki Autor: ~qwerty [164.127.97.*]
    Według mnie wyniki są dość kiepskie ale w sumie niczego innego się nie spodziewałem, nie na darmo fundy uciekły z tej spółki. Natomiast ważna jest wycena, akcje stoją nisko, spadły o ponad połowę więc moim zdaniem te wyniki są już w cenie. Ważne też, że spółka się restrukturyzuje... Ja swoje akcje trzymam.
  • Re: RADPOL - wyniki Autor: ~Ja [94.158.224.*]
    No cieniutko........ z takimi zyskami o dywidendzie za rok przyjdzie chyba zapomnieć. Będzie niżej, a jak nie to kiszonka na dłuższy czas.
  • Re: RADPOL - wyniki Autor: ~Ja [94.158.224.*]
    Pamiętajcie, że we wtorek odcięcie dywidendy
  • Re: RADPOL - wyniki Autor: ~yyyhhh [195.78.239.*]
    Dywidendę to Ci dzisiaj odcieli :)
[x]
RADPOL -3,75% 1,93 2022-02-03 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.