Moim skromnym zdaniem nawet lepiej, niż w planach. Te wyniki muszą być naprawdę dobre, skoro tak rośnie przy ogólnym boczniaku na GPW...oby tak dalej, godny zarobek już jest :)
Pozdrawiam stara ekipe ja ciagle 50k trzymam i nie wiem sam juz kiedy puscic te akcje bo 400% zarobku to juz przesada :) warto byc dlugoterminowym udzialowcem w dobrym przedsiebiorstwie po restrukturyzacji. teraz tochyba tylko trzymac iliczyc za kilka lat dywidende z ktorej zwroci mi sie zakup akcji po 0,8 gr. pozdrawiam wszsytkich
Odpowiedź w stylu albo będzie słońce albo deszcz. Rozrzut w prognozie o tym świadczy...Teraz na poważnie. Patrząc na rozwój spółki i porównując ja do pgn to już w tej chwili akcje duona powinny być na poziomie ok. 4,20 pln - zwłaszcza , że tutaj jest progres wyników czego o pgnie powiedzieć nie można. Jeśli duon będzie dalej się tak rozwijał to za 2 lata cena powinna być w granicach 6,50 za akcje..
ale ludzie tutaj piszacy sa smieszni :) napisalem 0,8zl tak lepiej ? :) wazne ze portfel puchnie az milo patrzec. tak jak pisze wig20 tutaj bede mial zwrot zakupu pierwszych akcj iza kilka lat w dywidendach. pozdro
tak zdecydowanie lepiej:)operujesz zapewne niemałymi pieniędzmi a nawet nie wiesz jak poprawnie pisać, to tak jak pisać z błędami ortograficznymi...wstyd i nie ma znaczenia ile kto ma pieniędzy, dzięki temu następnym razem trochę się zastanowisz podczas pisania, na naukę nigdy nie jest zbyt późno...a portfel niech Ci puchnie, na zdrowie!