• Dax na piatek Autor: ~Krzychu [31.179.97.*]
    Jakie poziomy dziś? dalej wzrostowo?
  • Re: Dax na piatek Autor: ~gość [46.112.14.*]
    nie ma co cudować, dla grających na krótko to stoimy w środku a dziś piątek więc ja BP i czekam na ich ruch... wczoraj bujali w obie strony więc mozna było obracać, ja wziąłem tylko raz Lkę, dziś zamykałem. Denko jest, przestali cisnąć w dół końcówki sesji, dożynek też nie ma co więc jak dla mnie to jakby zeszli to będę polował na szybkie L ale różnie może być więc każdy po swojemu. Na dłużej nie gram daxa, weekend też BP więc niech się wypowiedzą ci co grają na dłużej
  • Re: Dax na piatek Autor: ~bax [89.65.60.*]
    TEZ BP JESZCZE
    w sumie spadamy ale tez moze od C pojsc wzrostowa 123 i wtedy mielibysmy 2ke a one lubia zawirowac
    i zawsze mozliwe ze rynek poglebi C
    http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=60&u=14538390
  • Re: Dax na piatek Autor: ~Krzychu [31.179.97.*]
    możesz Daxa wrzucić wykres bo tamten był USD/PLN. dzieki
  • Re: DAX NA PIATEK----gosciu Autor: ~bax [89.65.60.*]
    http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=30&u=14538390
    350 czy 400 ? na ile pukamy ?
  • Re: DAX NA PIATEK----gosciu Autor: ~spain [83.0.161.*]
    obstawima 420 pukniemy
  • Re: Dax na piatek Autor: ~gość [46.112.226.*]
    nowy tydzień nowy układ... DAX widać teraz włączyli automaty i po sznurku do góry na krótkim... znaczy uwaga z Skami kontrującymi bo takie sytuacje w przeszłości oznaczały chęć wycinania detalu... mają moc i że będzie wyżej. Także, jak zrobią jakiś strzał kończący w górę lub inny sygnał to dopiero można próbować ale ostrożnie
  • Re: Dax na piatek Autor: ~gość [46.112.226.*]
    także ja stawiam oczekujące pierwsze Ski na 11.495 i 11.515 tak na wszelki słuczaj jakby chcieli poszaleć a potem się zobaczy. Po południe jednak tylko na smartfonie więc też będę uważał.

Bax, coś kręcisz daxa?
  • Re: Dax na piatek Autor: ~green_go [77.254.45.*]
    Wyszedłem z DAXA z CALL'a 5 minut temu.
    Jestem poza rynkiem.

• Re: Dax na piatek Autor: ~gość [83.168.87.*]
    nie rynek dla mnie... wygląda jakby byli gotowi do strzału w górę, czekają na sygnał z USA i/lub od edka... a danych co by mogły pokrzyżować plany niet póki co... męczy to BP, wakacje panie wakacje
    jak widać, trwa pilnowanie kursu i lekkie podnoszenie... wciąż BP jednak ok 11.500 warte rozważenia dla S, czekać pierw na sygnał PA
    545 zacząłem lekko...druga oczek na 595, ktoś jedzie? Jak nie, to nie będę ze sobą pisał ;)
  • Re: Dax na piatek Autor: ~Archo [168.224.160.*]
    ja mam na demo :)

ćwiczę MM
  • Re: Dax na piatek Autor: ~Archo [168.224.160.*]
    generalnie mam już max S od 500 do 545 i sądziłem, że już cofnie.
  • Re: Dax na piatek Autor: ~werty [159.205.245.*]
    Dnia 2015-08-05 o godz. 09:20 ~gość napisał(a):
    > 545 zacząłem lekko...druga oczek na 595, ktoś jedzie? Jak nie, to nie będę ze sobą pisał ;)

Witaj gościu !. Zastanawiam się czy to właściwe podejście. Chodzi o uśrednianie. Czy nie lepiej "klasycznie" : jest trend wzrostowy na dax, idę z trendem , kupuję po 11545, i np. TP 11645 oraz  SL 11500 ? Zakres wejścia np. dziś i jutro.
    Albo DT wchodzę k 11545 TP  + 20-30 pkt horyzont 1 godzina , po tym czasie zamykam co by nie było ?
    hej, na pewno tak jest spokojniej... i lepiej jeśli ktoś tak gra...
    ja staram się łapać zwroty, często są to tylko korekciny na 20-50-100p a czasem dają większe ruchy
    bo rzeczywiście patrząc na średnie i długie interwały to jest wzrostowo... przeszliśmy lekko fibo61 i było podciganie i pojawia sie słabość na M5 to dla mnie wystarczy by próbować, najwyżej wyjdzie koło zera po walce
    tymczasem weszła druga na 95 czyli są 2 Ski.. średnio po 70.. widać, że jeszcze nie zmęczeni więc póki co kolejne oczek co 50 czyli 645 i 695... albo z ręki wcześniej zależnie od sytuacjiii... tym co donieśli Lki z 11.000+ gratuluję. Ja miałem ale jak zwykle poszły na TP dużo za wcześnie ... , nie odnowione... blaski i cienie DT
  • Re: Dax na piatek Autor: ~pc [46.169.161.*]
    Hejka gościu
    Całe szczęście jeszcze bp ale teraz juz ręka na pulsie możliwe ,że jeszcze dzisiaj na koniec coś skubne z eski ale najprawdopodobniej jutro ok 11 -tej esisko zapakuję jak ta lala.
    pzdrt
    hej... podsumowanie... w sumie spokojny dzień bo weszły 3 Ski z oczekujących co 50p... jedna skrócona na BE i zotają 2 na jutro... średnio lekko pod 600, zobaczymy, dzienny nie pokazuje zwolnienia póki co ale może rano skorekcą.. zobaczymy