Z TYM ZE niestety nie da sie robic tak za prosto kierunku bo infa raczej sa przeciw dlatego kolejny miesiac wg mnie bujanki w kotle choc fakt kociol sie coraz wyrazniej przegina na poludnie i pewnie znowu wg zasady mocny ruch bedzie wtedy gdy malo kto bedzie liczyl na spadki
piąteczek, wszyscy szykują się na plażę a edek taka szpila w górę... dane słabe, ale taka reakcja?? pewnie to z powodu ważnego poziomu.. od 1.1050 do 1.11 próbuję Ski na szybko
jedna skrócona, oczek S ustawiam na 095, 105, 115.. koniec miesiąca a jak kolejne dane zawiodą to mogą jeszcze podejść. W końcu wg FOMC z tego tygodnia teraz focus na rynku pracy
obaczymy, dziś mogą kombinować bo koniec miesiąca i się chłopaki rozliczają... mi weszło co miało.. mam 3 Ski jedna jeszcze oczek na 15. Stawiam jeszcze podwójną na 1.1145... mogą tak wysoko?... mogą. Zawrócili spadki w połowie znaczy jest moc, teraz jak pokażą wyjście trwałe z kanału spadkowego to mogą jeszcze wyżej w ciągu kilku dni
wygląda jakby się juą nażarli ale tak na prawdę czekamy na kolejne dane i potem zamykanie dnia, tygodnia, miesiąca... możę być czołg bez chodzenia w tą i z powrotem także czujka bo na weekend nie chce mi się zostawać