bywa wazne ze cos zarobiles ja tez gdybym wiedzial ze wyjdzie nad 3.8 to nie wrzucalbym czesciowek tylko czekal na maksa z caloscia a i tak trudno powiedziec ile ten maks czy tylko 3,8 znowu bedziesz musial poczekac na spadek z tym ze moze byc coraz trudniej bo w koncu za duzo osob widzi wrzesniowa podwyzke
http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=5&u=14538390 krotko kanal czerwony trzyma jeszcze i jesli wzrosty to 3-4-5 a jesli wyjda z kanalu to raczej znowu abc bylo wczroraj sprzedaj bo 3dni wzrostu byly a dzis piatek wiec ??????
moze własnie dlatego ze za duzo osob widzi wzrosty to zejda zeby wystraszyc a jak nie podniasa to poprawia to poczyszcza depa... i jak juz sie uspokoi ; wejsc W LLL he marzenia :d
DOBRE CHOC I TE 3,80 przy tych info ze swiata w przyszlym tyg za cieplo wiec prawdop zmykam choc na tydzien moze nad nasze morze cieplutkie :) milego weekendu no chyba ze zacznie cos wariowac to wlacze sie jeszcze
Tacy to pożyją:) nie są uzależnieni od kogos wsiadaja jade i zmiartwien niet:P obym ja sie takieg statusu dorobil nic tylko pozazdroscic i trze sie wziaść do lepszej roboty tylko teraz nie wiem od zego zaczać :P bo tyle jeszcze mam d nauki
hmmm jesli rzeczywiscie pojda na 1.0806 rzeczywiscie to dolar 3.88-3.90 i zaczna dumac czy nie walic w szczyt dolca 38560??????????? mocny opor niby jest dobranoc