• NWZA - kto się pisze Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    jeśli popieracie działania Porozumienia to czy moglibyście zadeklarować się co do uczestnictwa w nwza - bezpośrednio lub poprzez pełnomocnika? Czy mogę prosić info na maila z ilością akcji? Każda ilość jest ważna!!!!!
    porozumieniekropkadependmałpao2kropkapl
  • Re: NWZA - kto się pisze Autor: ~olo [83.30.152.*]
    Tak pomagajcie fifarafą zniszczyć wszystko do końca :) Zamiast cierpliwości, pomagacie w tym, ze tej spółki naprawdę niebawem nie będzie a jak będzie to otworzą i runie w dół, bo nikt nie wprowadzi tu nic i spadnie na 1-2 gr. Róbcie tak dalej. Będziecie jak na 8formuła liczyć zyski.
  • Re: NWZA - kto się pisze Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    rozumiem, że jesteś po niezłej nocnej balandze...
  • to troll Autor: ~_olo_ [194.181.188.*]
    pewnie od kluby i tej całej mafi giełdowej
  • Re: NWZA - kto się pisze Autor: ~abes [46.251.9.*]
    Witam, wysłałem maila z informacją o ilości akcji. Nie ma tego wiele, ale w kupie siła. Pozdrawiam!
  • Re: NWZA - kto się pisze Autor: ~kropek [217.39.110.*]
    Nie moge się pojawić na walnym, komu i w jaki sposób mogę wysłać pełnomocnictwo?
  • Re: NWZA - kto się pisze Autor: ~_P_ [81.15.162.*]
    Do czego jest potrzebna świadectwo depozytowe na walnym? Nie wystarczy samo zaświadczenie o prawie uczestnictwa?
  • Re: NWZA - kto się pisze Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    najprościej:
    Świadectwo potwierdza legitymację do realizacji uprawnień wynikających z papierów wartościowych (m.in. zmiana porządku obrad, zmiana uchwał itp.), które nie są lub nie mogą być realizowane wyłącznie na podstawie zapisów na rachunku papierów wartościowych,
    z wyłączeniem prawa uczestnictwa w walnym zgromadzeniu.
    Chodzi o dokładne wskazanie/potwierdzenie ilości posiadanych akcji, a przez to akcji w dniu odbywania zgromadzenia.
  • Re: NWZA - kto się pisze Autor: ~łajza_meneli [37.152.18.*]
    będzie kredyt?
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.