• 24 sierpnia... Być albo nie być. Prośba do Fifarafa Autor: ~Jakob [79.161.194.*]
    Każdy kto wisi na haku powinien zgłosić się na NWZA.
    Za pewne wielu z Was jeszcze nie było na NWZA, ale tak jak np ja chciałbym przekazać Wam swoje pełnomocnictwo do głosowania w moim imieniu.
    Co trzeba zrobić? Jak to zrobić? Jakie dokumenty Wam wysłać? Czy można to zrobić elektronicznie czy trzeba osobiście udać się do biura?? Jaki jest tego koszt?
    Rozumiem, że na obecną chwilę Kluba ma większość, potrzeba ile procent do przegłosowania? 51%? Czyli trzeba jeszcze ponad milion akcji od osób których nie było na WZA?
    Każdy komu zależy na tym aby odzyskać cokolwiek powinien się stawić bądź dać pełnomocnictwo.
    Osobiście wierzę w porozumienie bo w nich ostatnia nadzieja i trzeba im pomóc!!!

• Re: 24 sierpnia... Być albo nie być. Prośba do Fifarafa Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    to jeszcze raz:
    znając opieszałość niektórych biur maklerskich ten kto chce aby jego głos był reprezentowany na NWZA powinien już teraz wystąpić o:
    1. świadectwo depozytowe oraz imienne 2. zaświadczenie o prawie uczestnictwa w walnym
    koszt z przesyłką do domu 1plus 2 wynosi 60 zł

jeśli chodzi o pełnomocnictwa to ja proponuję albo osobiście przyjechać na walne albo dać np. SII
  • Re: 24 sierpnia... Być albo nie być. Prośba do Fifarafa Autor: ~gracz [176.2.8.*]
    Nie nakrecaj sie tak czlowieku, spokojnie. Kukolewski ma mniej niz myslelismy, Nie przeforsuje wszystkiego a jeszcze moze mu grozic potezna kara za sprzedaz akcji bez poinformowania rynku. Chlopaki z Porozumienia jak widze zadzialali z glowa i spokojnie, bo panika to ostatnia rzecz jaka tu jest potrzebna, Jestem dobrej mysli, ze przejmiemy spolke i wyjdziemy na prosta. Juz ja czesciowo przejelismy.
  • Re: 24 sierpnia... Być albo nie być. Prośba do Fifarafa Autor: ~wawiok [77.254.144.*]
    zauważyliście że gdzieś przepadł analityk78
  • Re: 24 sierpnia... Być albo nie być. Prośba do Fifarafa Autor: ~Jakob [79.161.194.*]
    i Aleks...
  • jestem spokojnie:) Autor: ~Analityk78 [95.41.27.*]
    dopiero przed chwila zasiadłem przed kompem i muszę pogratulować FIFA czapki z głów:)

bardzo mnie cieszy to co się wydarzyło, ciekaw jestem dalszych ruchów Kukula, kluba to pionek który dał sie ograć jak przedszkolak...

Jedno jest pewne, coraz bardziej swiadomy swoich praw akcjonariat coraz cześciej bierze sprawy w swoje ręce i to jest b.dobre.

powodzenia

• ja też jestem Autor: ~Aleks [46.112.95.*]
    Ale się porobiło, nie ogarniam rzeczywistości. Nie wiem, czy się dzieje dobrze, czy źle, już nic nie wiem. Czekam na końcowe rozstrzygnięcia.
  • Do Analityk 78 Autor: ~pasza1 [188.146.173.*]
    Skoro masz papier to może dołączysz do akcji i zjawisz się na NWZA osobiście lub przez pełnomocnika?
  • Re: Do Analityk 78 Autor: ~Analityk78 [37.7.158.*]
    pewnie że się dołączę

• Re: Do Analityk 78 Autor: ~pasza1 [188.146.173.*]
    Ale czy coś w tym kierunku robisz? Zostało mało czasu. Record date to 8 sierpnia, czyli wszystko - wniosek o zaświadczenie w biurze maklerskim i ew. pelłnomocnictwo trzeba załatwić do piątku, 7 sierpnia. Odezwij się do Porozumienia. Przypominam maila:
    porozumieniekropkadependmałpatlenkropkapl
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.