ALE to mozliwe??// mieszaja cos z tym fedem wiec na dwoje babka ...... sroda pokaze i zalezy jak zrobia zejscie nizej 1.11 jesli dzis wiadomo nigdy az tak wysoko nie bedzie mi pasic ale to co ty zakladasz tez widze
Czesc Yuan :) Dawno, b. dawno Cie nie bylo tutaj, juz myslalam, ze porzuciles na dobre to forum, fajnie Cie widziec znow :) ja dzisiaj schrzanilam robote na edku, mam Ske od rana (po 10tej ja otworzylam) i zamiast zamknac ja na danych o 14.30 to czekalam nie wiem na co, tzn myslalam, ze ruch up nie wybije szczytu porannego no i przeliczylam sie, teraz jestem w tym samym prawie miejscu, wiec caly dzien stracony :( jak daleko wg Ciebie zejda z korekta ? pzdr
ja czekam na spadek na razie na edku, proba przejscia 1.105 (o ktorym pisal bax) nieudana, jesli teraz sie nie uda to wracamy do wzrostow, wg mnie korekta spadkowa miala byc co najmniej do 1.10
wszyscy wiemy ile jest warte Euro...tyle ile gospodarka niemiecka jest warta, są jeszcze jakies tam kraje wydolne ale malutkie nie znaczace wiele, USD tez total druk ale z USA stoi armia, a za Eero nie stoi armia, i ti jest czarne na białym, ale trzeba zarabiać więc edek tak chodzi w te i tamte
i tak jak piszesz na trzymanke lub wrozbe ze moze pojsc wyzej mozna liczyc ale po fedzie a tak to skubanie w srodku i kto umie zarabia1.0950-1.1150 i moga tak tanczycv w srodku do znudzenia