mam x złotych "zainteresowanych" w tą akcje , czy po prostu zniknie z listy akcje czy może list prześlą o upadłości ? czy inny sposób pierwszy raz mam takie coś ;)
Dnia 2015-07-27 o godz. 18:03 ~Tolek napisał(a): > mam x złotych "zainteresowanych" w tą akcje , czy po prostu zniknie z listy akcje czy może list prześlą o upadłości ? czy inny sposób pierwszy raz mam takie coś ;)
Od dnia uprawomocnienia się postanowienia o upadłości akcje są notowane przez 6 m-cy.
Poszukaj w internecie co to jest upadłość likwidacyjna lub układowa, pełno tego.
Ja napisałem że spółka nie poinformowała akcjonariuszy o zablokowaniu przez epic sprzedaży, opublikowała raport za 1 kw. w którym nie ujęła sprzedaży AR. Do tego podała że będą istotne zmiany w wynikach w raporcie za 2 kw a zainteresowanie wzrosła AI. Raport był w połowie maja a gra na steam zablokowana już była od początku maja, to zataili a ludzie kupowali akcje myśląc że będzie dobrze. W zgłoszeniu opisałem bardziej szczegółowo całą zaistniałą sytuacje. Niedługo minie miesiąc a raportu rocznego niema.