• newconnect upadłość jakie procedury Autor: ~Tolek [89.71.112.*]
    mam x złotych "zainteresowanych" w tą akcje , czy po prostu zniknie z listy akcje czy może list prześlą o upadłości ? czy inny sposób pierwszy raz mam takie coś ;)
  • Re: newconnect upadłość jakie procedury Autor: ~rob31 [31.132.65.*]
    tak przysla tobie list z hawajow prawdopodobnie z podziękowaniem za oplacenie wyjazdu i darmowego zarcia
  • Re: newconnect upadłość jakie procedury Autor: ~miło [89.71.112.*]
    dzięki

pozdr.

• Re: newconnect upadłość jakie procedury Autor: ~vbol [89.66.237.*]
    Dnia 2015-07-27 o godz. 18:03 ~Tolek napisał(a):
    > mam x złotych "zainteresowanych" w tą akcje , czy po prostu zniknie z listy akcje czy może list prześlą o upadłości ? czy inny sposób pierwszy raz mam takie coś ;)

Od dnia uprawomocnienia się postanowienia o upadłości akcje są notowane przez 6 m-cy.

Poszukaj w internecie co to jest upadłość likwidacyjna lub układowa, pełno tego.

np. poradnik.ngo.pl/postepowanie_upadlosciowe

• Re: newconnect upadłość jakie procedury Autor: ~sii [207.91.10.*]
    Najlepiej zgłoś skargę

Ja napisałem że spółka nie poinformowała akcjonariuszy o zablokowaniu przez epic sprzedaży, opublikowała raport za 1 kw. w którym nie ujęła sprzedaży AR. Do tego podała że będą istotne zmiany w wynikach w raporcie za 2 kw a zainteresowanie wzrosła AI. Raport był w połowie maja a gra na steam zablokowana już była od początku maja, to zataili a ludzie kupowali akcje myśląc że będzie dobrze.
    W zgłoszeniu opisałem bardziej szczegółowo całą zaistniałą sytuacje.
    Niedługo minie miesiąc a raportu rocznego niema.

Formularz:
    www.knf.gov.pl/dane_wspolne/Serwis_konsumenta/pomoc/skarga_na_spolke_publiczna.jsp

Trzeba zwrócić uwagę KNF na to co się dzieje, piszcie kto może. Nie bójcie się pisać.

Jak ktoś napisze to niech poinformuje tutaj będziemy wiedzieli ile poszło zgłoszeń.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_zglaszamy-do-knf,17875849.html

Na dzień dzisiejszy widać że chętnych do zgłaszania brak ale do narzekania to pełno.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.