Nie ma osób reprezentujących spółkę. Kto niby teraz podpisze umowę odnośnie audytu??? Pewnie teraz się zatuszować całą sprawę z kredytem... Spółka zostanie na 95% wykluczona, nadzieja tylko w porozumieniu pozostała.
Fifarafa, może jak bedziecie słać pismo do GPW w sprawie przedłużenia terminu to napisz na forum jakąś formułę typu Ja niżej podpisany akcjonariusz depend sa. posiadający tyle i tyle akcji proszę o pozytywne rozpatrzenie pisma porozumienia akcjonariuszy depend SA. gdyż dzięki temu będzie istniała możliwość na pociągnięcie do odpowiedzialności osób, które doprowadziły poprzez kłamliwe informacje z ESPI nas nieświadomych akcjonariuszy to strat finansowych. Jeżeli GPW zobaczy że pisma wyśle więcej osób to zgodzi się na to? Każdy kto to przeczyta i będzie chciał odzyskać pieniądze zobowiązany będzie wysłać takie pismo.
O jakim czasie mowisz. Nie ma juz nikogo kto moglby audyt zlecic. Zanim zostanie zwolane NWZA i sie odbedzie by wybrac zarzad by zlecic audyt bedzie grubo po terminie jaki wyznaczylo GPW
To ile straciles jakob? Ja 23 tys. dlatego wydam jeszcze na prawnika i ponękam p.Klube. Nie jestem w Porozumieniu ale sklonny jestem dorzucic sie do aby reprezentowalo nas SII.
podobnie. Chce wytoczyc proces personalnie h.k. Ten oszust doprowadzil do straty i specjalnie utrudnil nam poprzez ucieczke cichaczem zapewniajac ze audyt zostanie zrobiony. W ten sposob uniemozliwil nam dzialanie i jest to przestepstwo pomijajac sprawe tego lipnego kredytu. prosze o dolaczanie sie do mnie.
Panie, ale nie zaprzeczycie, że tu runeło nie z dnia na dzień tylko od kilkunastu miesiącach coś tu śmierdziało. Zjadła was trochę chciwość, ja całe szczęście opuściłem pokład na czas, kiedy wyglądało to ze strony spółki na prawdę niewiarygodnie. Pomimo to trzymam za was kciuki