Po wznowieniu notowań mają okazję do wyjechania z kursem na kilkadziesiąt złotych , przecież dodrukowali miliony akcji , które będą chcieli wywalić w rynek. Otwarcie w okolicy 6,60 zł a oni brali po 2 zł . Zobaczymy co się będzie działo.!!!!!!!!
Skąd przychodzą wam pomysły o upadłości? Nie po to było scalenie i dodruk akcji po nominalnej cenie, żeby zaraz miała być upadłość? Amerykanie kupili akcje po wyższej cenie, bo liczą tutaj na wzrosty. Nie wiem, co ma was do tego przekonać. Eh..
Brali akcje po 2zł. Jest to cena ponad sześciokrotnie większa od aktualnej. Jeśli po takiej brali, to znaczy, że amerykanie na serio widzą okazję i liczą na wzrosty. Amerykańce mają nosa do inwestycji, co widać po ruchach na zagranicznej giełdzie. Może być różnie, ale znaki z ich strony są dobre
Chłopie , brali akcje po nominale obecnym czyli 2 zł już po scaleniu i mają tego kupę. Na samym otwarciu po 6,60 zł mają już przebitkę ponad 3 razy. Sprytnie sobie to wymyślili. Obecnie ich papiery jeszcze nie dopuszczone do obrotu , a po scaleniu wszystkich będzie 273 tyś o ile pamiętam to mogą ale nie muszą wyciągnąć kurs nawet na 20 złotych.!!!!!!!!!!!!!!
Przekonamy się na ile wyciągną ceny akcji. Pewne jest, że minimum będzie 2zł. A czy wyciągną po dopuszczeniu 5, 10 czy 20zł, to się okaże, ale jeśli tak się stanie, no to mamy złotą przyszłość, szczególnie dla tych, którzy kupowali po 30gr akcje... Nie mam pojęcia o ile % będzie to więcej, w stosunku do teraz
Dnia 2015-08-05 o godz. 09:18 ~Inwest napisał(a): > Przekonamy się na ile wyciągną ceny akcji. Pewne jest, że minimum będzie 2zł. A czy wyciągną po dopuszczeniu 5, 10 czy 20zł, to się okaże, ale jeśli tak się stanie, no to mamy złotą przyszłość, szczególnie dla tych, którzy kupowali po 30gr akcje... Nie mam pojęcia o ile % będzie to więcej, w stosunku do teraz
1. Którzy widzą okazję w małych spółkach i nie boją się tego powiedzieć, stąd spore zainteresowanie Weedo, które przerobi się w coś sporego. 2. Akcjonariusze, którzy piszą źle o spółkach, bo najczęściej pod ich opiniami, jedni sprzedają tanio, a oni skupują od nich ;)
Jeśli mam być leszczem, bo zaliczam się do tego 1 rodzaju akcjonariuszy, to mi pasuje. Przynajmniej zarobie ;)